Hur kunde hon?

Ligger på golvet nere i vardagsrummet och läser en bok. "hur kunde hon" och den är hur hemsk som helst. Fick den av Patrik i jul klapp. Jag har haft de super bra på julafton! :) massor med sällskap och mat och skratt. Och även julklappar :) är jätte nöjd med julen :) och så har jag firat jul två gånger till :) hos mamma med syster och hennes familj. Och hos pappa och lillebror :) nu sitter jag bara och hoppas på att de kan bli snö så ja kan ut och åka skoter och snowboard :D ha de gött !


hej och hå !

usch sån dålig uppdatering nu :( fy skäms på mig ! Det ber ja verkligen ursäkt för!!
Men iallafall så förra veckan har jag legat med förkyning, så var hemma hela veckan. Och så på fredagen hade jag tänkt mig att jag iallafall skulle göra ett försök att ta mig till skolan! ( kunde inte prata alls för halsen gjorde så förbannat ont. och värk i öron och ögon och usch vad hemskt de va )
Men så ringde mamma ungefär när ja skulle upp och sa att hon hamnat i diket. och då var de bara att gå upp och så körde patrik dit olyckan hände och så fixdade vi så bilen kom upp ur diket. men hel var den inte. så igår körde vi den till jocke och emma för att jocke skulle ta sig en titt på den. och svaret var typ.'' dags att gå in på blocket och kolla ny bil '' ;) mamma lyckas hon ;) men iallafall. tillbaka till fredagen. Efter vi fick hem bilen så körde patrik mig till skolan. så fick ja reda på att lektioner var inställda och förflyttade så hade bara en timmes lektion. Men väl på engelska så messade mamma mig och sa att hon inte mådde bra och hade ont i kroppen och ville åka till sjukan. och så såg min lärare att ja kollade vad de stod och blev utsängd. så ja jag hade lektion på en kvart nästan. Och jag blev då ganska förbannad! men det ända bra var ju att mamma kom snabbare till akuten! som tur var de inga skador på mamsen. bara lite värk för att hon spänt sig så mycket.
och i helgen har de inte hänt så mycket. jag har inte blivit ett dugg friskare och patrik börjar bli sjuk :( och så har vi hjälpt thomas och linn med flytten. idag blev ja ledig ifrån skolan. helt världelöst! men nu har jag pluggat massor så jag hoppas att ja klarar proven i veckan :).
men nu ska ja inte skriva mycket mera eftersom att jag själv vet hur jobbigt det är att läsa så mycket i samma inlägg :) men hoppas alla mår bra :)


Gud så ja saknar mitt hår!

Fest hos Ronja !

Hejsan alla underbara läsare ! Sitter hemma hos Ronja och sjunger lite och leker lite fjortis med kamera :) myser här i soffan har se trevligt :) varit ute och gått en hel del med :) köpt jul klapp till älskling också :) jätte nöjd med den. Så kommer inte kunna hålla mig att vänta till jul afton :( får nog köpa en del nya ;) nu ska mysa klart här i soffan :) imorgon blir de hem färd igen och massa plugg :(


blubb!

Nu sitter man i skolan och pluggar lite till prov som vi har nästa vecka. Fast jag som är så duktig har ju missat massa prov så jag har en del att göra, ett antal prov och massa plugg. Men inga sura miner för de ! bara bita ihop och göra de bästa. Snart är de lunh och sen har vi nye peter på hälsopedagogiken :) just nu har vi ju ingen lärare eftersom hon har annat för sig :P men men vi höres sen :D byebye!


RSS 2.0