Bada

Sitter just nu bredvid Aron medans han badar :) behövs verkligen efter denna middag ;) han åt helt själv idag, pannkakaor med grädde och sylt, rätt geggigt ;) hehe. Har varit en slapp dag idag då alla i familjen är sjuka :( hoppas vi är bättre imorgon för då blir det kyrkans barntimmar på förmiddagen :) 

Medans Aron badar håller jag på och skriver lite i hans bok "boken om mig" , så himla kul :) 




Trött och sjuk.

Stackars lilla Aron har åkt på förskylning. Han har jätte svårt att andas och snoret bara rinner. Han kunde inte ens sova så bra i natt :( men tur att nässpray och nässug finns ;) 

Aron sover middag nu och jag små kikar någon film på tv och fixar med inbjudnings korten till arons och mitt kalas :) fick hem dom igår så på måndag skickas dom iväg :) 
Har inte mycket mera att skriva just nu. Så hörs senare :)



Gårdagen

Igår va vi först till Arons farfar och hälsade på. Efter de åkte vi till min mormor och hälsade på en stund. Och efter de åkte vi till Patrik farmor och hälsade på. 
Aron hade jätte kul och busade för fullt :) 
Efter så åkte vi och handlade på lite olika ställen. Och jag kom äntligen ihåg att köpa ett nytt svart linne :) 
Och Patrik köpte sin dyraste stekpanna med :P haha så nu hoppas vi att den ska va bättre än ikeas stekpannor :) 
Vi köpte också ett nytt kupong häfte :) 
Så stor handlade vi massa mat med så nu kan jag trycka i mig massa mat ;) haha. Kom hem väldigt sent så jag hade rätt med en hel dag i stan ;) 



Shopping shopping

Hejsan! 
Är på väg in till Uppsala för att stor handla och hälsa på massa folk :) ska bli skojj :) kommer nog bli en hel dag i stan skulle ja tro. Blir alltid det när vi åker dit :P 

Och Aron börjar bli super snorig :( men tror de är för hans gaddar är på väg fram :) ser så sött ut :) 

Imorse när jag kom ner hade pojken min gjort det här till mig :) 
Så söt och romantisk han är :) 
Massor med kärlek till Mina två pojkar :) <3

Rubrik

Igår tog jag och Aron en promenad med Maria :) försökte hitta brandbilar ;) hehe. 
Hände inte så jätte mycket mera igår. Tog de mest lugnt. Likaså idag :) är helt slut av all smärta i mellan gärde :( hoppas snart att medicinen börjar funka så jag kan äta igen :) 
Om någon timme kommer Agneta över en stund. Så får vi se vad som händer sen. 



Värme filt och feber.

Har precis lagt mig i sängen med värme filten på :) både jag och Aron har svag feber :( men tror Aron har de för två tänder är på väg ut :) jag hoppas det är därför iallafall :) 
Idag har de varit en lugn dag. Jag mår inte så super bra. Fick tid hos en läkare med idag , så va dit och undersöktes. Dom tror fortfarande de är magkatarr. Men ska börja om med medicinen och ska äta den i 6 veckor nu. Håller verkligen tummarna att de är över sen för orkar Inte med smärta och problem i magen längre :( 
Skulle ha träffat Agneta idag egentligen. Men hon är dunder förkyld och jag är seg så blev inställt. Så nu hoppas vi att vi ska kunna ses på torsdag och sjukdomar är över :) eller med mig att medicinen hjälpt då men.... 
Men nu ska jag läsa lite och sen sova ;) 

Och min underbara mamma är så snäll så hon kom med ostbågar till mig på kvällen :) tusen tack för dom, inte för att jag klara av att äta så många. Men jag njöt av de få jag fick i mig :D 

Sjukhus....

Har precis gett Aron kvälls fika. Och nu hamnade vi i soffan med varm filt och myser framför barn program :) 
Jag har typ feber med och mår illa :( men tror illamåendet beror på att jag Inge ätit ordentligt på flera dagar :( 
Hatar att ha ont. 
Har även suttit på akuten i tre och en halv timme. Sen åkte vi hem för tog evigheter och massa andra kom före. :( har så jäkla ont i mellan gärdet så jag nästan dör :( ska ringa imorgon och hoppas på en ny tid :) 
Men nu ska jag och Aron vila lite :) 



Lekparken

Va till lekparken tidigare idag och lekte. Haha tror jag och Patrik hade roligast ;) stod och sparka boll och tävlade :P Aron fick leka med en tjej med :) va riktigt skönt att va ute en stund idag :) 
Nu ligger jag i soffan en liten stund och väntar på maten :) jag håller på och lagar kalops :D fett duktigt jag är liksom. Börjat lagat en del mat :) riktigt kul faktiskt :) 
Imorgon ska jag, Patrik och Aron gå till kyrkans församling och träffa massa barn :) hoppas att vi snart lär känna andra människor här i Tobo med barn runt Arons ålder :) 



...

Sitter nu i soffan och andas lite, väntar på att godis bilen ska komma ;) 
Har typ precis badat Aron :) så nu har vi en ren och glad trollunge hemma :) han älskar verkligen att bada. Tummen upp för det :) 
Tidigare under dagen kom mormor Berit förbi en stund och fikade :) 
Sen rensade jag lite ogräs på gården medan Patrik tvättade bilen. Och sen tvättade jag av skotern lite :) längtar verkligen till vintern. Vi prov startade skotern med och då kände man längtan ännu mera :( 
Idag skulle jag laga maten med, men är värkligen inte min dag idag, så Patrik fick ta över allt kaos :( 
Hoppas på att morgon dagen blir bättre :) 




Mot Gävle

Har precis varit på vårdcentralen. Har nu fått svar på vad de är med min värk i armarna. Heter träningsarmbåge. Så nu ska jag ringa sjukgymnast och boka tid för att träna bort det. :) håller tummarna för att de ska fungera :) 
Är med Agneta och Aron nu, och vi är på väg till Gävle för att strosa runt lite :) 


Söta lilla Aron ser precis ut som jag gjorde när jag va liten ;) har fått min overall som jag hade när jag va liten :) super sött :) 

Promenad mot stan

Är nu på väg till tåget för att åka till Uppsala och träffa min fina vän Ronja som fyller 18 idag :) 
Super jäkla stort grattis till dig !! 

Idag är det faktiskt väldigt skönt att gå till tåget :) inget regn och härliga höst färger :) 
Och Aron har sin regn overall på sig :) så nu kan han krypa utan att bli blöt ;) 
Lite stor Dock. Men då får han plats med varma kläder ;P haha. 
Och jag är som vanligt för tidigt vid tåget. :( men tur att de bara är 20 min idag :) och håller tummarna på att tåget går med :) 




BVC

Har precis ätit lite mat efter vi har varit på BVC och haft 10 månaders kontroll :) allting va jätte bra med lillen :) vägde lite under sin linje, men dom sa att de va ett tecken på att han rör sig mycket :D 

Nu kollar vi lite serie och sen blir de nog sova :) 
Har inte så jätte mycket att skriva om idag :( 



Brandstation

Hade super kul på brandstationen igår. Var underbart att drömma sig bort där :) vill verkligen bli brandman nu. Och även casper blev sugen på att bli brandman ;) haha tror ja smittar av mig lite :P 








10 månader

Idag blir Aron 10 månader. Otroligt vad tiden gått. Känns som vi va på bb igår. Så himla lycklig jag är, världens finaste barn <3
Och det är inte långt kvar alls tills det blir ett års kalas :) lokalen hyrd och snart skickas inbjudnings korten :) 

Just nu busar Aron runt massa , väntar på att mormor och kusin casper ska komma så ska vi åka till brandstationen på öppet hus :) nog jag som ser mest fram emot de ;) haha 



2år och 7 månader...

Idag komma älsklingen hem med en super fin bukett till mig :) 

Idag har vi varit ihop i 2år och 7 månader. 
Sån underbar tid med min andra halva. Och vi har fått något magiskt tillsammans. Vår lilla Aron <3 
Kommer spendera så mycket tid ihop vi tre. Älskar mina pojkar så mycket !. <3 



Vill bli frisk...

Ligger i sängen och läst lite medans Aron sov sin middag. Boken är lite svår att hänga med i, men ändå kan jag Inte sluta. 

Lagade lite lunch innan med, längtat efter att få receptet, vart inte precis som när Ae lagade maten förr, men hade inte allt hemma, men va gott ändå :) 

Det är nudlar med makrill :) låter kanske inte så gott men jag lovar, de är det :) 

Nu ska jag väcka Aron, ska vi busa lite innan Patrik kommer hem så ska jag göra middag. 
Jag vill bara bli frisk så man kan ut och leka med Aron :) och ut och springa :) 

Stolt över mig själv...

Skrev ju tidigare att vi skulle till krypklubben, och Aron hade så himla kul :) ska tid nästa torsdag igen. Och hittade en lapp idag i Tobo, finns en här med på måndagar. Så där kommer nog jag och Aron tillbringa våra måndagar ;) så himla kul. Hoppas att Aron får massa vänner nu här i Tobo :) 
På em träffade jag Maria och vi tog en promenad :) riktigt skönt :) måste komma igång igen med promenaderna. Men får ligga lite lågt nu med min förkylning. Men lugna promenader kan jag ta :) 
Och föresten, är så himla grymt stolt och nöjd över mig, har bara druckit tre glas läsk. Låter kanske konstigt. Men har haft ett riktigt läsk beroende sen jag blev gravid. Och börjar minska, sakta men säkert :) 
Nu sitter familjen i soffan och ska ha lite mys kväll :) alla inne i tv ;) 



Krypklubben

Har precis fixat klart Aron och packat hans väska. Snart kommer Agneta och hämtar oss så ska vi åka till krypklubb i Tierp. Ska Aron få busa av sig massor med andra barn :) ska bli så kul :) 



Sjukling

Har blivit dunder förkyld, så denna dag kommer typ gå ut på att kolla på film hela dagen. Försöka leka lite med Aron med så han Inte får tråkigt :) 
Är mer död än levande idag :( 
Har inte så jätte mycket att skriva just nu med. Hoppas ni har en bättre dag än vad jag kommer ha !. 



Slapp på altan...

Sitter just nu på altan och njuter i solen med Patrik :) Aron ligger i vagnen och sover :) 
Tidigare idag på fm träffade jag Agneta :) och sen på em träffade jag Annika så gick vi till pizzerian. Träffade lite mera folk där också :) Aron hade det jätte kul och busade med alla människor :) 
Snart blir de nog att titta på ett avsnitt greys anatomy :) 

Fick nya skor av Patrik igår med :D 

Hummer

Sitter just nu och leker med Aron :) han leker in i det sista, snart läggdags för honom :) och när han somnar ska jag och Patrik äta hummer :) jag ska också prova att göra hemma gjorda chips :) får se hur de blir ;) haha. Men ser faktiskt fram emot de. Om jag nu kommer lyckas :P
Har även fixar klart i tvätt stugan nu, ända som fattas är nya dörren :) och så har vi ställt ut en lyckta på altan :) super mysigt där nu med ljusen och satte upp infravärme med så nu är de varmt där :) kan man spendera lite höst kvällen med te där :)


Pustar ut!!!...

Ååååh ... Sitter i soffan och bara njuter!!! Dö mätt och helt slut !! Jag och Patrik har klippt häck hela dagen. Tog 4-5 timmar :O tur att vi va två , annars hade man nog varit kvar än...
Käkade min efterlängtade city sallad till lunch !! De är ju riktigt kärlek de. Älskar pasta sallad <3
Aron fick vara med sin farmor idag på stan, och sen träffa han farbror Jesper och faster Madde och tant Lena :)
Vi handlade även en hel del saker och mat när vi ändå var i Uppsala :) letade efter inlanes till mig men va slut :(
Men vi hittade massa annat skojj :)
Iallafall , nu ligger vi i soffan och jäser efter att ha käka pizza/ kebab rulle :) riktigt onyttig dag för oss idag ;) och så kollar vi på fotboll, fast jag vill att de ska ta slut ;) haha...


De dejtbara

Har försökt komma på hur jag och Aron ska göra med våra födelsedagar. Har räknat ihop att vi kommer bjuda ca 70 pers. Och har alldeles för litet hus för att ha alla här samtidigt :O ibland är de lite jobbigt när man är så många i släckten :P men tur att de är någon månad kvar. Så allt behöver inte va klart nu :)
Men snart blir de tv , de dejtbara :) älska de programmet !! :) och lägga Aron för imorgon blir de tidig morgon :)


...

Ligger i soffan och planerar lite grann :)
Blev nyligen klar med allt rensande av Arons kläder, och insåg att han har massa vinter kläder !! Tummen upp för det säger jag bara !! Provade även hans tomte dräckt som vi beställde. Dock är den för stor just nu. Men de är bara bra :) är ett tag kvar så :)
Funderar på att kanske baka kladdkaka :) men får se :) måste fixa klart först :)


Fixar dag...

Precis lagt mig i sängen och vilar lite, håller på och rensar alla Arons kläder i olika storlekar och sånt. Och kolla vad han behöver och inte behöver :) men fick ta en paus för lill killen blev trött så han sover middag nu :) fundera på att börja rensa någon annanstans, men dumt att börja på flera ställen. För då slutar de bara med kaos istället :P
Får se sen vad dagen har att erbjuda efter jag städar klart :)
Blir en bild på bara en liiiiiten del av hand kläder ! Känns som de aldrig tar slut :O


Äntligen i sängen

Ligger i sängen och är helt slut :O
Kom iväg till stan efter mycket om och men. Men de va helt klart värt all stress :) fick träffa min fina vän Linnea.
Gick runt lite i stan och kikade på saker. Sen käkade vi lite och så avslutade vi dagen i Stadsparken på lekplatsen. Och Aron tyckte de va super kul :) skrattade och va så glad :)
Nu tror jag att jag ska kolla ett avsnitt greys anatomy och sen sova :)


Noll koll på tiden !

Skulle ju ha åkt till mammas jobb idag o fika. Vi åkte dit, men de va inte öppet :O öppnade tolv och vi va där tio. Så vi åkte vidare , skulle kolla om cafet i örbyhus va öppet. Men de va stängt nu. Så vi fikade hemma istället. Gick bra de med :)
Nu är jag vid tåg station och ska vidare mot Uppsala :) träffa fina Linnea så får vi se vad som sker. Hade planer på att åka till Leos lekland en stund. Men vi får se :)
Och så kul !!!! Ropade precis ut att tåget är inställt. Tur att nästa går om en halv timme.


Outfit


God morgon !

Har precis gett Aron frukost och nu kryper han runt och leker :) härligt att någon är pigg och har energi ;)
Snart så hämtar Agneta upp mig, så ska vi åka iväg till min mamma jobb och hälsa på, kika lite och ta en fika :)
Och jag är super hungrig :"( men får inte äta än, för tog min medicin för en stund sen så får man inte äta på ett tag :( jäkla magkatarr :(


Sista försöket!!!

Nu ska vi Inte bli för glada märker jag ! Sa ju nyss att blogg appen funkar igen. Men självklart började den strula igen !!
Började lagga direkt efter förra inlägget. Så fick ta bort den och ladda ner den om. Så får se om de fortsätter såhär. För då byter jag till något annat eller slutar helt !
Skulle ha skrivit något annat här innan de strulade , men glömt bort !
Men nu sitter jag och Aron och kollar idol. Och Aron är väldigt inne i tv ;)


Tjoohoo

Nu funkar appen igen. Får se hur länge de håller nu ;)
Men just nu sitter jag på golvet med Aron och leker :) han är duktig och håller på och plockar undan sina leksaker. Lägger de från en låda till den andra ;) börjar bli sån stoooor pojke :O
Idag skulle jag egentligen åka till stan och träffa en kompis, men blev lite ändrade planer. Så jag har typ varit hemma hela dagen och inte gjort mycket alls :) ätit, sovit och lekt typ ;)
Men imorgon händer de lite mera saker :) och jag längtar :)


RSS 2.0