Trasig app ! :(

Har tyvärr inte bloggat något pga trasig app. Går inte att logga in :( och när jag gör de via internet så går de inte att få någon ny bild :( men iallafall så har det nog inte hänt så mycket. Midsommar helgen har varit underbar! Nu ska de sovas så man orkar upp imorgon och göra massa nytta :) 

Kana i trappen!

Blir ett väldigt kort inlägg.
Har haft lille mio på besök. Och Patrik bror och pappa har varit hit idag och byggt altan tak :)
Senare på dagen skulle ja hämta mios sov saker han haft och slutade med att jag ramlade ner för trappen. Och ont i halva kroppen fick man. :( nu ska ja sova för är så grymt trött. Skriver lite imorgon igen :)
Tyvärr så funkar inte min blogg app. Så de kanske inte blir så mycket bloggande. Men ja hoppas den fixar sig snart :)
Gnatt alla vänner ! :)

Besök på akuten !

Har spenderat min eftermiddag på akuten med syrran. Hon hade så ont i foten att hon knappt kan gå men kunde inte minnas att hon trampat snett eller så. När hon väl fick komma in så fick hon svaret. Inflamation i foten :P och stackarn som precis har fått ett jobb efter att varit mamma ledig. Men imorgon ska hon försöka ta sig till jobbet så lilla jag är barn vakt till Lill korven :) försöker natta han nu. Men han tycker allt annat i nya rummet är intressant så de går inte så bra ;) men hoppas han somnar snart för de kommer ja göra :P
Här är en bild då han somnade på vägen hem. :( Lill killen tyckte min underhållning va tråkig :(


Söndagen !

Igår så vart de bara en slapp dag för mig. Har varit så mycket förra veckan så de behövdes :) vart film mys nästan hela dagen :) träffade min kontakt person en snabbis, tog en liten promenad medans vädret var någorlunda bra ;) men stackars Agneta, när hon skulle gå hem ifrån oss så kom
De en dunder skur :( men väntade en stund så gick de mesta över :)


Rix fm festivalen !

Var in och köpte lite ute möbler idag och sedan vart de Rix fm festivalen. :) men blev en kortis för var sånt dåligt väder och mina leder i benen var inte så snälla :( men lite tittande vart de :) och så slutade det med sockervadd. Äntligen ! :D och på vägen hem så träffade vi på brandbilar ambulans och polis bilar :) så stannade till och glodde på brandmännen ;)
Och kvällen slutar med film och mys i soffan :)


Chilinötter och cider :)

Vart inte nå fiske :( man va tvungen att ha fiske kort tid vi va så vi gick runt och kolla lite och sen åkte hem :)
Nu slappar jag och Patrik i soffa till fotbollen. Och käkar Chilinötter med öl och cider :)
Och min mage mår inte så bra så blir ganska lugn kväll.
Vad gör ni andra en fredag kväll som denna ? :)


Kattvakt!

Har varit katt vakt tills nu ungefär :) så synd om Lill flisan :(
Sitter och äter kalla pannkakor nu och ska snart åka och fiska lite :)


Äntligen !


Rastlös !

Sitter och väntar på glass bilen och börjar bli grymt rast lös :( jag och älskling tog en cykel tur idag, super skönt :)
Så fort vi köpt glass ska vi åka till mamma för imorgon ska jag vara kattvakt. Mamma katt kastrerades idag så hon måste ha lite sällskap och koll :)


Mätt som en plätt !

Ligger i soffan och vilar magen :) har ätit massa pannkakor till frukost :) snart ska vi fylla bilen med gräsklippor och köra till min mor. Sen blir de att fylla bilen med skräp och åka till tippen :) skönt att bli av med all skit :)
Sen tisdags har jag och Patrik varit ute i trädgården hela dagar och bara fixat. Börjar bli så jädrans fint nu :) idag blir de fortsättning om vi hinner :) ska överraska mamma med en fin sak men hon får inte riktigt veta så ja skriver inte de här än :)
så igår fick vi besök av mamma och hon och jag bakade rabarber paj :) sen kom Patrik mormor och fika lite och senare på kvällen kom Thomas och fikade och va här en stund :)

Blir en bild på hur de såg ut innan ja börja rensa i rabatten. Men är inte klar än så en färdig bild blir sen ;)


Uppsala here we come... Again!

Nu är jag och Patrik på väg in till Uppsala igen :) tidigare var vi in och köpte altan virke. Och nu är vi på väg in för att lämna kärra och köpa jord och gräsklippare. :) så nu ska de bli fiiiint hemma :)


Gårdagen !

Patrik följde med mig till skolan en sväng. Jag pratade med läraren om nästa termin och sa hej då till klassen. :(
Eftersom att jag ska gå om ett år :( suck!
Sen åkte vi till stan och hjälpte gubben med lite saker och sedan åkte vi hem. Var förbi Patriks pappa en snabbis med :) blev inte sån tidig säng gång som man borde, men de va ju trotsallt fotboll igår ;) fast ja tittade ju inte så mycket för byggde puzzel :P


Mat och mys

Vart inte så mycket gjort hos mamma. Började hagla och oska. Och ja är lite fjantig utav mig, jag vågar inte vara på övervåningen när de Oskar. :P så istället byggde ja och mamma lite puzzel :)
Sen på kvällen när Patrik hämtat mig och åkt hem till honom så lagade jag middagen :) vart super gott :)


Städ dag...

Idag har jag varit en duktig flicka :) har rensat massa saker här hemma. Fixat och donat :)
Så har jag även lagat riktigt lunch till mig idag. Aldrig hänt förr om ja är helt själv ;) och så ska JAG faktiskt försöka mig på att laga middag idag med :P får se hur de går ;)
Nu väntar ja på att mamma ska komma och hämta mig så ska ja fortsätta städa där :)


Sexparty!

Igår på kvällen så hämtade mamma upp mig och körde mig till Tierp på sexparty :) låter inte så fräscht för de som inte riktigt vet vad det är. Men ja kan säga att ja blev väldigt förvånad, för ja trodde ja skulle dö av skam men de var riktigt kul :) så de måste göras om faktiskt :)
Ska berätta lite om vad man gör på ett sexparty för er som inte vet :)

Man bjuder in lite vänner, ( igår va vi bara tjejer) men även killar kan va med och de kan till och med bara vara killar på sådana :)
Så kom de en tant eller vad man ska säga att hon va ;) och pratade om olika sexleksaker , kläder och olika oljor och glidmedel. Sen hade hon en hel del saker med sig som man fick klämma och känna, smaka och lukta och massa :)

Fick tyvärr ingen bild under kvällen :(


Regn...

Ligger i sängen och njuter av att slippa stressa upp till skolan :) hade hoppats på fint väder så ja kunde fixa lite i trädgården men de bara regnar :(
Men lite skönt att bara Kunna slappa eftersom ja har så jädrans ont i leder och huvud :(
Och jag saknar min älskling så enormt mycket ! Vill att han ska få semester snart så vi får lite tid tillsammans!


God morgon världen!

Ligger just nu i sängen och ska snart upp. Får damp snart! Har inte kunnat sovit på flera nätter pga mina leder i benen :( så jag hoppas det snart vänder. Har inte haft så mycket tid att skriva :( men jag och Patrik har rensat här hemma så haft fullt upp.
Igår så avslutade vi kvällen med lite tv mys och grönsaker, chips och dipp :) super gott :) får se vad ja ska göra denna dag men de kommer nog bli något kul :)
Juste igår så gick brandlarmet på skolan, och gissa om jag blev glad när brandmännen kom ? ;) hehe så lycklig man kan bli ibland. Längtar tills jag har gått klart skolan och utbildat mig ! :)


On The train !

Sitter på tåget mot Uppsala och ska hälsa på bästa vännen Ronja :) fast synd om henne som ligger och sover och tror att ja kommer senare men ikke då. Upp med tuppen ja så de ska bli kul att stå och plinga på dörren en timme innan hon vaknar ;) men de ska bli riktigt kul att träffa henne igen. Saknaden är enorm! <3
Sen ska ja kanske träffa min bror feffe en snabbis beroende på vädret :)
Ha en super dag alla! För de ska jag ha ;D


Städ dag

Sitter just nu och rensar kläder. Har även rensa lite skor med. Idag blir det bara städa och rensa dag, så man får lite ordning här. Har rensa lite i vårat "inne fråd " kan man nästan säga ;) hehe.. Men de ska bli skönt att få iordning lite nu :)


Synd om mig idag!

Idag är jag lite ego faktiskt och tycker väldigt synd om mig :( har så jäkla ont i halsen så ja inte ens kan svälja mitt saliv. Spydde på morgonen och skar så i halsen så nu gör de jäkligt ont :(
Stackars mig :(

Saknar min älskling <3


Skräpmat och sjuk.

Denna helg har de varit skräpmats helg ;) vart gullans både fredag och lördag. Men igår så va älskling hemma så då lagade han mat ;)
I lördags skulle jag och Emelie till stan egentligen men de va sånt skit väder och vi vart dygnsura när vi va till hennes teater. Så istället åkte vi hem igen och tog de lungt bara :)
Nu ligger ja i soffan och har precis fått i mig frukost. Ska fixa de sista och sedan åka till skolan. Usch orkar inte egentligen, dunder förkyld och huvud värk. Men ja måste så de är bara att bita ihop !


Te och twilight mys!

Nu sitter jag och min lille syster i soffan och myser :) har tidigare ätit lite pizza på gullans. Och så har vi kollat massa kläder ja har här hemma ;)
Imorgon kommer hon och ja röjja sönder stan ;P
Har även fått mina nya skor nu :D


RSS 2.0