2 födelsebarn!

Igår fyllde jag och min brors dotter Julia år :) ja firade det med frukost på sängen av hjärtat, lite skola, ett varmt härligt bad hos syster och sedan hem och fika med Patrik, pappa och Martin :) fick en sockervadds maskin av Patrik :D super glad ;)
Idag åkte vi hem till Julia m familj och firade henne :) fikade lite och sen satt vi där ett antal st med iPhones i en hörna och spelade ;) hehe...
Efter vi fikat och sånt så vart det gränby där lilla casper shoppade loss på leklust ;) han var så glad över att ha råd med så mycket. Han fick 1000 kr av sin farfar och dom hade mycket rea på leklust så blev en hel del ;)
Nu ligger jag och älskling i soffan och myser. Ska nog snart gå och sova, ja är helt slut efter denna dag :(
Har även köpt lite jul must idag ;) super Nice ;)


Badhuset!

Sitter med Denise och väntar de sista minuterna innan Agneta kommer och hämtar oss för att köra oss till badhuset :) ska bli kul att prova på att simma och bada med magen :) hoppas de är skönt som alla säger :) sen blir de att göra en överraskning till min pojke :) har varit tillsammans i 1,5 år nu så vill göra något fint :)


Bada !

Denna natt har varit underbar. Vaknade nog bara två gånger :) och nu sitter jag och äter frukost och ska snart åka till syster och låna deras badkar och ligga där i en stund och bara njuta :) sen ska hon och jag gå på marknaden :) ska bli kul. Och senare på eftermiddagen är de föräldrarkursen. Känner att denna dag kommer bli en riktigt bra dag :)


Bebis!

Imorse så var jag hos barn morskan. Och Agneta följde med mig dit för Patrik är på kurs. Efter de så tog jag och Agneta en fika och gjorde lite andra ärenden. Sen körde hon hem mig och jag lag mig och vila någon timme. Blev jätte trött så de behövdes idag. :) har inte gjort så mycket mer sen. Kollat tv lite grann ;) ska snart fixa lite hemma tror ja innan Patrik kommer hem och sen blir de nog att fixa middag. Och imorgon börjar föräldrar gruppen :D skönt att jag redan träffat hon som håller i de :P
Blir bild på våran fina vagn som kom hem i måndags :D super fin och nöjd ;)


RSS 2.0