Halloween

Idag så åkte jag, Aron, Patrik och Denise till vendel badet och plaska runt :) Aron va väligt trött så han typ halv sov i Patriks famn, men ändå ;) hehe 
Sen efter var vi och beställer tårtor till kalaset. Och sen nu på kvällen så skar jag och Denise i pumpa :) första gången , grymt kul :) och Patrik lagade mat ;) hehe 
Nu ska Denise spela lite Kinect och sen kanske vi ska pyssla lite :) 








Söndag 27 oktober

Har inte hunnit blogga nu på ett tag. Men i söndag åkte jag till fyrväplingen :) Aron va hos Agneta och Ida var barnvakt för Patrik jobbade helg. 
Hur som helst va de super kul. Så avkopplande och de behövde jag verkligen. Lilla casper och Ebba va med också. Och casper fick första fisken. Super glad pojke :) och han var så söt för han hade aldrig åkt Rod båt så han va super rädd först. Men efter några timmar så fick jag ro runt med honom på sjön :P så gullig pojk de där är :) tyvärr fick vi bara en fisk den här gången. Va välidgt dött :( men en är bättre än inget :) 
Måste börja fiska massa igen. Saknar verkligen när man va och fiska typ varje helg förr. Så nu blir de nog några trippar till strömmarn :) 
Tyvärr finns de inga bilder ifrån fiske dagen för hade min mobil kvar i bilen men önskar verkligen att Jag hade kunnat tagit kort!  
Juste , fick en äcklig fästing med , trodde jag skulle dö när jag såg den. Börja typ böla och mamma fick ta bort den. Första gången jag haft en som jag kan minnas :( 

Blir en gammal bild istället... 

Tisdag och onsdag.

I tisdags em gick jag ut i regnet och planterade lökar, så nu blir det fint i vår hoppas jag :P haha 

I onsdags så slappade jag och Aron på dagen typ :P sen på em så kom mamma, Micke och Perra och hälsade på en liten stund. 
Och sen på kvällen fick jag världens jävla mens värk och haft de typ konstant under natten. Inte kunnat sova typ. Bara för att Aron sov hela natten.. 
Ligger i soffan nu iallafall med världens mens värk och Aron tittar barnprogram :) skönt med en sådan barnvakt just nu :P 




Trött familj.

Är helt slut. Natten va inte rolig alls. Aron vaknade flera ggr, vet inte varför för va inte för han va hungrig eller så.  Och vid tre tiden blev han så pigg att han ville leka med. Så idag blir de typ slapp dag. Han kikar på barn program och jag ligger i soffan med filt och huvudvärk :( 

Men igår hade jag super kul :) även Aron hade de skojj hos Linnea :) fick leka med massa nya leksaker :) och jag och Linnea lagade super god mat :) taco paj med lite saker i :) hur gott som helst :D 
Måste göras om snart igen :) 

Men nu ska jag ladda över lite avsnitt på USB tror ja och kika lite :)



Middag

Hellojj! 
I morse så gick jag, Aron och Agneta till kyrkans församling och var där hela fm :) så kul att se när Aron leker med andra barn :) 
Sen nu på em har jag plockat lite hemma och nu sitter jag på tåg station och ska till österby och leka med Linnea :) hon ska bjuda på middag så ska vi snacka skit hela kvällen :) 

Gårdagens Goa mackor gjorda av mig :) 

Uppsala

Idag blev det Uppsala en sväng igen. Åkte med Patrik, Aron och Micke för att hälsa på mormor Berit. 
Var där en timme ungefär. Efter åkte vi och handla lite och nu är vi på väg hem :) Patrik ska laga någon gryta idag som tar ca 4 timmar att göra. Så de blir hans jobb idag ;) hehe. 
Jag kommer väl troligtvis planera några lökar som blev över från i fredags då vi var i stan och hjälpte gubben. Sen blir det fanilje mys ikväll :) 

Blir en bild på lite snö :D 

19 oktober

Igår fyllde jag 20 :) de firades med att jag fick ett linne jag velat ha länge :) underbara pojkvän :) kom lite gäster under dagen med. Blev en väligt sen kväll. Skulle ha lite kvälls mys med familjen med räk macka och film. Men hann inte med det. Så det blir av idag istället :) ska blir gottigt :) 
Och min brors dotter fyllde även år igår. Så ett stort grattis till dig :) 

 

Höst

Sitter just nu i soffan och väntar på att Patrik ska komma ner, sen ska jag cykla till tåget för att åka till Tierp en snabbis och sen hem :) 

Igår va familjen ute i trädgården och fixade lite :) tvättade Patriks bil och kratta löv och så ;) 
Aron tyckte de va super kul att gå med kärran :P hehe. Och att krypa runt i lävhögarna ;)  







MAT !!

Hejsan! 
I helgen har de inte hänt så mycket. Patrik har jobbat och jag och Aron har varit hemma och slappat ;) 

I måndags så träffa jag Agneta, så va vi till ögon läkaren med Aron för att kolla hans syn. Gick jätte bra där, :) han hade översyn men är vanligt i den åldern och försvinner förhoppnings vis. Brukar göra de , men ska kolla igen senare för säkerhet :) 

Och idag händer nog inte mycket. Patrik jobbar. 
Jag och Aron kollar på Disney junior :) Aron älskar verkligen den kanalen :P 
Själv försöker jag äta. Men har fått lite problem så går inte så bra :( 
Men nu ska jag plocka lite här hemma :) 



Kanelbullens dag ...

Igår så gjorde Patrik en stor bakning på kanel bullar :) så idag blir de massa fika :) plus att frysen fick ännu mera bakverk i sig ;) 
Men just nu sitter jag och äter lite frukost och Aron leker. Patrik är på jobbet men ska sluta tidigare idag för ska till Uppsala runt tolv ett tiden och hjälpe gubben i stan :) sen ikväll så blir de att kolla rally :D 

Och om jag hinner ska jag förbi Agneta en sväng innan Uppsala. Hon hade köpt present till Aron som hon vill ge i förskott :) 



Måndag och tisdag...

Under dagen i måndags hände inte så jätte mycket. Jag och Aron busade och så. På kvällen åkte jag och Aron till min mamma och hälsade på medans Patrik var på träning. 

Sen i tisdags så träffade jag och Aron Agneta :) va till Tierp och tog en fika. Sen skulle Agneta handla. Så träffade vi Arons farmor och Berit och Sune :) 
På kvällen fixade jag pannkakstårta, va en höjdare hos Aron tror jag ;) haha 
Sen hade vi familje mys vid tv :)
Aron tog ett bad med efter att ha matat sig själv :) 





RSS 2.0