Hejsan :)

Mitt nya boende är soffan !
Jag har nog fått de tråkigaste livet just nu :( ligger bara i soffan och är sjuk. Jag hoppas verkligen att de blir bra snart !


Hello !

Denna helg har varit lång ! I fredags kom Emelie hit och hälsade på. Eller jag, Patrik, Alex och mio hämtade henne i österby för att sedan åka in till akuten med mio.
I lördags åkte vi alla in till stan en hel dag.
I söndags åkte jag och Patrik in och handlade mat och en hylla. Sen kom Kin till gränby , så gick hon och jag till Årsta centrum. Och Patrik kom dit lagom till vi kom. Så hämtade vi Kins vinst. 10 stora choklad kakor. :)

Idag blir en lugn dag. Jag är fortfarande sjuk så ligger hemma och vilar :(


Myspys :)

Nu har älskling kommit hem. Dax att kolla på The walking dead :) och ligga och mysa här vid tv :)
Patrik du är underbar och jag älskar dig otroligt mycket <3

Igår åt jag min efterlängtade lakritspuck ;)


Fortfarande sjuk :(

Hejsan. Jag är fortfarande dålig :( men va till jobbet igår och testa och se gick sådär. Men ja va där dom timmar ja skulle. Men idag gick de inte bra alls när ja vaknade :( hoppas att tiden går fort så jag får komma till läkaren så allt kan fixas snart. För jag orkar inte med den här magen :(


Sjuuuuuk !

hej och hå :( jag är typ sjuk igen. Eller asso min mage är sjuk ''/ så ja fick vara hemma från praktiken idag :( Jag hoppas att magen vill bli bättre och vara på min sida istället snart :) men skönt att jag har fått en ny tid om en månad. :) synd bara att de är då jag ska svälja slangar och sånt den gången ''/ men då hoppas jag verkligen att dom hittar felet :)

jag har som sagt inte så mycket tid att blogga. men jag föröker iallafall :D hoppas ni alla får en skön dag idag. Sjukt fint väder :D själv ligger ja nerbäddad i soffan och laddar batterierna ;)

image description
Bilderna bjuder ja på ;)

Sovmorgon :D

Hej :) idag hade ja sovmorgon till halv nio ungefär :) super skönt tycker ja. men hade hoppats på att få sova till 10 ;)
men men idag fyller min älskling år. Så ja ska fixa lite här hemma till han kommer hem :) så ska ja även fixa någon god mat till han med :) fast först blir de lite slapp dag eftersom att jag är ledig idag :) jobbade hela dagen igår :) men nu ska ja fixa lite frukost och glo på en film :)
byebye ! :D


Onepiece dag idag känner ja :D <3

Hel skön bruuuud !

Denna flicka är den bästa. Hon ställer alltid upp där och, ja shit du va hon är snäll!!! Älskar dig gumman. Tack för att du vill vara min vän ;) du är helt klart bäst. :)
Så sjukt roliga minnen vi har. Saknar gamla tider. Men även så saknar jag dig. Jag hoppas verkligen att vi kan börja träffas som förr. :)
Ronja du är bara min ;) <3


Chill! :D

Är med Ronja plutt och sitter ute och myser i de kalla ! :O


Ensam !

Nu har jag blivit ensam :( jag och Patrik har varit barn vakt till min systerson mio :) men nu har dom åkt till Tierp. Nu väntas bara mamma så ska jag och hon åka till sjukan idag. Jag ska träffa en läkare angående mage. Så de känns skönt iallafall :) nej nu ska ja klä på mig :) vi hörs sen :D


Idag är ingen vanlig dag.....

Nej för det är mammas födelsedag :D Hihi. Idag så fyller världens bästa person år. Min mamma såklart :) så I eftermiddag ska ja förhoppningsvis åka till henne och fira min kära mor :)
ETT STORT GRATTIS TILL HENNE !


Ber så Hemskt mycket om ursäkt!

Hejsan :) alltså jag har verkligen inte haft någon tid för bloggningen nu :( Förra helgen så åkte ja på magsjukan. Sen har jag haft praktik och då har ja inte orkat med något före eller efter :( fy skäms på mig. Och nu i helgen så har jag Bakat massor för min kille fyller år nästa vecka. Och så har vi träffat tomas en kväll och sen vart de stan en hel dag igår. Så ja jag har varit en upptagen kvinna. ;) Och tyvärr så kommer de inte bli mycket skrivande den här veckan heller :( För jag har ju APU. Så dom här 5 veckorna kommer vara dåliga :( men ja ska göra så gott ja kan :)
Men iallafall idag så ska jag till astma koll :)  så nu ska jag fixa mig och så tills de. Sen efter ska jag till min Praktik om de inte tar för lång tid på Kollen. Men ja hoppas ja hinner dit :)

Nu ska jag dra :D
image description
Älskling är på kurs hela dagen så han kommer ja inte se till så mycket :(

RSS 2.0