27 juli!

hejsan :) har inte hunnit bloggat sen i lördags. och är i sävja just nu så kommer inte skriva så mycket. men var i gävle i lördags och sen igår åkte jag patrik och min bror adde eckerölinjen. :) var super kul , och kommer skriva mera om de sen. men idag ska vi sova här i sävja för ska åka till gröna lund imorgon förhoppningsvis. jag är jätte förskyld så hoppas på att ja orkar :) nu ska jag leka med lego med casper. sen ska ja duchsa och fixa till imorgon. så imorgon eller på fredag ska ja försöka hinna att blogga lite :) heeejdå :)


har inga bilder på addes dator så blir på en solros :)

Lååååååångt inlägg ;) !

16 juli. efter vi hade fixat med mat. så cyklade jag patrik och casper upp till patriks stuga. kollade lite där och så skulle ja kolla vilka kläder ja hade kvr hos honom. så såg jag att de var råttor som hade ätit på mina kläder :( så min bästa tjocktröja e pajj nu :( men efter ett tag så ringde thomas och frågade om vi ville komma in till honom och kolla på hans och linns hund. och vi sa ju självklart ja :D fastnade där ett tag. sen kom therese och hennes kille martin upp dit för vi skulle ha en liten spel kväll med dom hemma hos mig. så åkte vi hem till mig och lämnade casper sen åkte vi till tierp för martin skulle handla cigg. när vi kom hem spelade vi lite och dom åkte hem vid tre på natten.



Casper och patrik som cyklar till stugan!

 17 juli! idag firade vi martins födelsadag. han har fyllt 4 år nu :) på vägen dit blev vi attakerade av en humla i bilen :P var faktiskt väldigt läskigt, var ett par stycken som kom dit. fick ett par presenter med, av mig och patrik fick han en polis motorcykel av lego :) åt mat och fikade där. sen på kvällen tog vi det lungt och kollade på film


Jag och martin bygger ihop hans present :)


Martin tar första tårtbiten

 18 juli! först var patrik på banken och hade möte om huset :) sen när han kom hem så åkte vi till affären och handlade lite mat. sen åkte vi hem och grillade. medans de regnade ;) sen lite senare på kvällen åkte vi till affären igen för att handla lite pålägg och sånt till frukost. och söta patrik lånade caspers bilbarnstol :)


Ung på nytt ;)


Inget ska hindra Adde ifrån att grilla :)

 19 juli! idag var vi till patriks pappa kenneth och hans tjej mona. och patriks syskon med. patrik hjälpte kenneth att polare monas bil. sen efter de så åt vi hos dom. dom bjöd på grillat. och de var super gott :) efter vi varit där ett tag så åkte vi hem igen. sen kom de en kille och kollade på patriks ena bil. sen på kvällen så klippte adde mitt hår. försvann typ en halv meter :'( men tur att ja fick behålla lite hår iallafall :D


Långt hår, innan jag började mitt hår projekt


Nu klipps det för fullt


Tadaa! :) Riktigt nöjd med resultatet :)

20 juli! idag åkte jag patrik jessica ebba och casper till gräsö för att spela minigolf :) och de var kul. ebba och caspers första gång som dom spelar. så tyvär gnällde dom väldigt mycket och skrek och bråkade. men de var kul ändå. :) så åt vi lunch där med :) var nere vid stranden och casper lekte kapten grön ;) kom hem ganska sent den dagen. så blev väldigt sen middag. men ja mådde väldigt illa så åt inget. men sen på natten så vart jag sugen på fisk bullar. :P så ja och ebba åt de innan vi gick och la oss.



Blivande grävmaskinist?


Mästergolfaren Casper :)


Ebba in action ;)


Jessica djupt koncentrerad


YES! Där satt den


Hjärtat är helt inne i spelet


Casper :)


Kapten grön på sin skuta


<3

 21 juli! föst lämnade vi adde i örbyhus. sen åkte vi till mammas jobb för att hämta lite möbler. efter de åkte vi till tierp för att göra syntest till körkortet och hämta posten. så när vi var på synoptik sa dom att ja var tvungen att ha mina glasögon med mig. så då var vi tvugna att åka hem och hämta dom. sen åkte tillbaka till tierp. så gjorde ja syntestet. men mina ögon har blivit väldigt dåliga. så måste tillbaka dit och göra nytt. så att ja kan få nya glasögon och så. sen hämtade vi posten. och åkte hem. sen vid fem tiden åkte mamma med jessica, adde, ebba, och casper hem. Mamma stannade i stan och sov hos micke och eva. för dom ska vara på åland hela helgen. jag och patrik firade tystnaden hemma med att käka pizza och dricka några öl och bara koppla av med film :) heeeeelt ' underbart :D !

 22 juli! igår cyklade vi till linn och thomas. och tillbringade hela kvällen hos dom :) var riktigt kul. inget tjat eller gnäll ;) dom bjöd på middag med. tyvär så ska min mage krångla. men ja åt lite grann iallafall. :) var hos dom till ett två tiden på kvällen.

förlåt att de är så långt inlägg. men är några dagar de handlar om. och ja skriver de väldigt konstigt. vissa dagar skriver jag nu tid och vissa skriver jag då tid.

Ingen tid ! :O

Det är helt sjukt. Inte haft en enda sekund till att blogga men ändå inte gjort ett skit. Heeeel skumt. Så blir ett kort inlägg nu. För sitter på mobilen och skriver. Men ska försöka hinna ikväll eller imorgon bitti att skriva om dagarna :) och har lite bilder om dom med :) nu är vi äntligen hemma och ska fixa mat sen cykla till linn och Thomas. Tjaoo.

Biltur!

Hejsan ! idag vaknade man och åt frukost sen åkte iväg direkt typ. lämnade adde i östhammar. sen handlade vi och åkte till hargsamn. nu är vi hemma igen och tar de lite lungt och casper ska spela sims strax. fixa lite mat och ta de lungt. är lite små hängig.
Igår så körde vi julia till stan så tog hon tåget därifrån hem. sen åkte vi hem och tog de lungt. tills kvällen kom då patrik och adde spelade xbox kinect adventure ;) var faktiskt väldigt kul och sitta och skratta medans dom hoppade och flaxa :P sen fick jag två nya parfymer av patrik igår med :)
nu ska ja vila ett tag. byebye :D !


14 juli !

Idag har det inte hänt så jätte mycket på förmiddagen. var mest hemma medans ungarna bråkade en del. sen åkte vi och bada vid två tiden. men tog ett tag innan vi badade eftersom att vi är en del hemma hos oss nu så patrik fick köra två vändor. började vid badet vid hopptornet. ( I österby ) . men blåste en hel del så var bara ebba casper och julia som badade. och julia hoppade lite ifrån hopptornet. fikade lite där. mamma kom dit efter jobbet med sin bil så efter ett tag åkte mamma adde och jessica hem för att fixa med maten medans vi andra åkte till aspo ett och badade. var mycket skönare där och ja kom i fortare än patrik ;) första gången :D fast ja dök ner precis innan han skulle dyka i :P men ja vann :D de är huvudsaken !!! efter maten åkte jag patrik adde och casper till tierp för att hämta post och handla lite. sen övningkörde jag lite med för adde sa att han aldrig skulle våga åka med mig :P så därför var ja tvungen att retas lite :P nu är vi hemma igen och ska kolla lite på andra avenyn sen sova blir de säkert :P
Kanske inte blev så roligt inlägg men har inte gjort så mycket eftersom vi är så många här så går inte att göra så mycket. :( men försöker skriva något kul iallafall :D


5 månader!

hej :) idag har de inte hänt så jätte mycket. sov hela morgonen för blev inte mycket sömn inatt. julia och ebba satt uppe hela natten och spelade sims. så idag är dom väldigt trötta. var till affären och handlade lite och just nu så lagar patrik mat.
Idag har vi varit tillsammans i 5 underbara månader :) och de firade vi med lite milkshake ;) fick även ett kort av honom så hade han skrivit världens gulligaste text :)


Bild på våran milkshake. ser ut som min e lite grön gul men har vanilj och han jordgubbe :) nu ska ja kolla lite sen rensa bilder :) tänkte lägga upp lite roliga bilder tror ja.
kanske ska iväg och bada ikväll med så kanske blir lite bilder på de med :)

seeeeeeeeg dag ! :(

Hejsan allt tevligt folk som kollar in min blogg :) idag har de inte hänt ett skit. Patrik var till stan och jobbade lite snabbt.. så han kommer nog hem snart och mamma var till sjukan tidigare idag för att rönka sin rygg. hon kanske ska opereras sen. de hoppas ja verkligen på att hon inte behöver göra. sen har jessica tvättat hela dagen och barnen har bråkat lite. var till lekparken ett tag och tog lite kort och barnen lekte. nu sitter jag här och bara väntar på att tiden ska gå. spö regnar ute så kan ju inte göra så mycket mer än att försöka sysselsätta alla barn här.. och så fort patrik kommer hem så ska vi köra hem denise till sin mamma i sala. nu ska julia kolla lite på datorn. hej då så länge. kommer lägga upp lite bilder sen :) pöss <3


no rubrik ;) !

helt världelöst. skulle åka till örbyhus badet och bada med ungarna. men räknade ut att de kommer kosta 240 kr. så blir nog inte de. ska försöka komma till österby men är för många så får inte plats i bilen :( så får se hur de blir.  snart kommer patrik hem så ska fixa ihop bad kläder. för badas ska de göra :D


barnkalas idag igen :)

Idag ska ja och mamma på barnkalas igen. denise har fyllt år så hon ska firas idag hos hennes pappa. ( min bror ) :) ska åka nu så hinner inte skriva så mycket mer. men hade ganska kul igår fast de inte blev så man räknat men de funkade. nu ska ja åka byebye ! :)


Barn kalas och Västerås !

idag ska ja på barn kalas. lilla kevin har ju fyllt år så ska dit och fira honom, sen efter de åker ja mamma och patrik till västerås och kollar lite på biiiiilar :D men nu ska ja fixa mig lite så ja hinner med allt. inte så långt inlägg nu . men uppdaterar kanske imorgon . för idag kommer ja ha fullt upp..



hahah blir en bild som är väldigt gammal :P
Tjingeling !

jippie :D

toppen dag ! har inte sovit så mycket för mitt jävla öra. men har en toppen dag ändå :) ska få hjälp med bloggen nu så nu jävlar :) sen var jag och patrik på husvisning i onsdags och idag fick vi reda på att vi fick flytta till huset :D så 1 augusti får vi börja flytta in. men nu ska ja börja fixa lite hemma. orkar inte med måste. är helt slut :(


Soool ! :)

Idag har de varit underbart väder :) varit ute och klippt gräsmattan och hjälpt mamma med förrådet lite. Men de sämsta med den här dagen är att ja typ börjar bli sjuk :( har enormt ont i örat :( måste nog kolla upp de snart för får ont ganska ofta. har kollat på lite film med och gjort lite lunch. nu ska ja typ kolla på någon film på datorn tror ja och vänta till patrik kommer hem :)
tänkte lägga upp några bilder sen tivolit :P lite sen men har inte riktigt haft tid och lust.


Ebba och Casper i hoppborgen :)


Ebba och Casper.


Jag Ebba och Casper


Vi tre igen! <3

BADA :D !

Har varit och badat i österby idag och igår :) var ganska kallt men idag var de iallafall lite varmare :) sen i fredags kom mira stefan och emilia hem till oss och sov till lördagen. för var till rullsand och badade. eller mira bada medans vi andra blötte oss lite ;) men de var faktiskt jätte varmt men de blåste enormt mycket så var inte så jätte skönt iallfall. var på husvisning idag med. var faktiskt fint och ganska fräscht. så får se sen hur de blir :)  ska kolla lite på andra avenyn nu sen sova.


Grattis lilla kevin som fyller ett idag :) <3

blablalba !

hejsan ! ja suger verkligen på att blogga. men som sagt tänker jag inte tillbringa min fridtid vid datorn dygnet runt. ! men ja tänkte att ja ska lägga upp lite bilder iaf lite senare idag om ja hinner. ska glo film nu och äta frukoost och efter de ska ja ta disken, eftersom att de inte finns något rent för vi har varit ett par st de senaste dagarna och råkat glömt disken någon dag så pooooff blev de fullt på diskbänken och tomt i skåpen och lådor. men ja kommer nog uppdatera om någon timme om inte patrik kommit hem då. för då ska vi kolla på andra avenyn. har ju fastnat för de igen så kollas förfullt. och patrik har ju inte sett de innan så kollat från säsong ett ;) men nu är ja väldigt hungrig så byebye :)


Jag älskar dig Patrik, nu och föralltid vad som än händer! <3

RSS 2.0