Bilder från denna vecka ! 💋


Denna pyjamas fick Aron av moster Emelie :) hon hade sytt den själv i skolan :)  sjukt söööt!! 💚

Fika med Agneta! 

Morgon promenad till dagis ! :)1
Inne lek på Gränby centrum :) 


Prov badar nya badkaret ! 👍




Bilder från denna vecka.


Arons första snö slott :) 




Maskinvisning! Och Aron undersökta vatten pölar för första gången :) 






Kalasande

I onsdags fyllde Patrik år. Så nu under helgen har vi firande för honom :) igår så va min mamma, Patrik mamma m familj och thilda hit och fikade :) och idag kommer Patrik pappa med familj och Berit och Sune över och fikar :) ska bli jätte kul. Var super länge sen vi träffade Berit och Sune :( så idag är jag riktigt glad när man får träffa fina människor :) 

Är väldigt dålig med bloggandet ibland, för har inte riktigt tid jämt. Men jag gör mitt bästa och skriver de gånger jag kan :) 
Ha de bäst idag alla fina människor! 
Haha känner mig så kärleksfull idag! 💚

Lägger upp lite bilder som är tagna under veckan :) 





Byggde en liten koja och mysade i :) 






Lugn dag hemma.

Hejsan. Igår vaknade Aron typ halv fem. Hade bajsar ner hela sängen :( stackarn är jätte dålig i magen :( 
Fick fixa massa och byta i sängen. Sen somna han om i typ en timme och ville sen upp och leka. 
Var hemma hela dagen, var ut en sväng på gården medans solen var framme med. Sen åkte Patrik på match och Aron sov middag. På kvällen kollade jag och Patrik på film och åt lite gott. 
Jag tog ett glas läsk med :( hade inte druckit på tre dagar. Men tog bara ett. Så nu ska jag försöka slå tre dagar ! :) 
De är sjukt svårt. Tycker de är svårare att sluta med läsk än att sluta röka. Men när jag slutade röka var jag verkligen tvungen eftersom jag var gravid. Men men kämpar på för att få bort mitt beroende av läsken. 
Går med världens jävla huvudvärk hela tiden. Känner mig jätte sjuk :( 
Juste, rensade bland arons kläder igår med. För att se vad han behöver och sånt till våren och sommaren. Så de blir att fortsätta med det idag. Kanske rensa lite bland mitt med. :) 
Aron gick och tvättade händerna själv. Och försökte även dricka lite ;) lill tussen 💚


Soffhäng

Hejsan ! 
Ligger just nu i soffan och vilar. Är sjukt trött ! Patrik lagar mat och Aron kollar lite barn program. Alla tre är trött ;) haha. Lill tussen vaknade tidigt idag. 
Har varit och hälsar på arons farmor med familj med. Så toppade jag håret med :) så nu hoppas jag de växer lite 
till ;) hehe 


Igår så kom arons mormor förbi med, hon fyllde år i onsdags. Så bjöd på lite mat och så igår :) 


Träning.

Hejsan alla glada läsare ! 
Idag åkte jag och Patrik till Uppsala direkt efter vi lämnat Aron på dagis. Har valt ut de sista till badrummet. Så mejlade idag och på onsdag kommer de massa människor och börjar att renovera ! :D ska blir så grymt sen :) 
Jag har även börjat med träningen igen nu efter magsjukan. Och min sjukgymnastik. Ska ringa min läkare imorgon och boka tider för vatten gymnastiken med. Ska bli skönt att komma igång och hoppas att smärtan släpper. 

Och idag är det ostbågens dag ! så då får man äta hur många ostbågar man vill :D haha så jag fick Patrik till att köpa en påse till mig. Underbara pojkvän ! Plus att vi köpte lunch på city sallad och njöt av den här hemma. Underbara efterlängtade sallad ! ;) haha 
Så träffade jag Agneta på eftermiddagen och vi tog en cykel tur på ungefär en timme :) 

Men nu ska jag leta efter hantlar och lite annat skojj på internet :) 
Ha en bra kväll ! 💚



En vända till örbyhus

Igår blev det en vända till örbyhus :) Stefan och thilda kom förbi så stor städade jag badrummet uppe, sen åkte vi hem till dom. Bakade lite kladd kaka och snackade skit :)   Sen körde thilda hem oss lagom till Patrik slutade typ. Så när Patrik kom hem blev de mat och sen små kollade vi någon film på tv sen somna :) tråkigt när Patrik jobbar Helg för hinner nästan inte ses :( 
Och självklart när vi skulle gå upp och så missade jag trappsteget och ramlade i trappen. Och min dumma axel blev värre :( 



Magsjuka !

Har inte haft någon tid till bloggande. I tisdags åkte jag, Patrik och Aron till stan direkt efter Patrik slutade jobba. Handla lite saker till badrummet. Och när vi nästan blev klara så spydde Aron. Dock var de mesta slem. Han är dunder förkyld :( men fick vara hemma ifrån dagis. 
Men hela onsdagen spydde han så fort han drack något. Och ville absolut inte äta. :( så åkte till sjukhuset på torsdagen. där de sa att de va tänder på väg upp plus att han hade svår förskylning. Men när vi satt och väntade på vår tur var det ett barn som spydde konstant i vänta rummet. Och natten till fredag började även jag spy :( 
Men nu börjar de bli bättre. Är lite mer än 24 timmar sen jag spydde. Men kroppen är helt slut :( 
Patrik va också hemma ifrån jobbet igår. Han slapp spy men han kunde inte äta något för magen va jätte känslig. Men nu mår han bättre. Och Aron är glad och har börjar äta lite nu :) så de är på bättringsvägen iallafall :) 
Men va en tuff dag igår för träffade inte mina pojkar på hela dagen. 
Jag spenderade hela natten och dagen inne i badrummet :( 

Hade lite myspys i torsdags inna sjukhuset :) 

Juste. I onsdags kom även ett väldigt stort paket från posten hem till oss :D 
Och en gubbe kom och kollade vårat badrum för att göra en offert på det :) så nu väntas bara svar därifrån innan vi ska bestämma oss hur de ska bli när vi ska renovera badrummet :)

RSS 2.0