sen uppdatering!

Har inte bloggat på väldigt länge. Haft hur mycket som helst att göra och har helt enkelt glömt bloggen. Och har varit lite dålig med. Men nu ska tänke ja skriva lite om sånt som har hänt :)
Har varit och kollar när Ebba haft dans uppvisning. Var jätte skojj :) vi var ett gäng som var dit :)  sen har min lille syster fyllt år så jag, patrik mamma och casper var hem till henne och firade henne. Och hon fick en onepiece av mig . och skojja inte att hon blev överlycklig. började skricka och gråta av lycka :) så de var ganska kul . så var vi kvar där ett tag sen åkte vi och lämnade casper för han skulle ha fottbolls träning för första gången, så han var jätte glad :) sen har min store syster fyllt år med så var till henne och gratta henne ett tag med. har väl inte gjort något så jätte mycket roligt sen vad jag kommer ihåg nu :P har även lovat att lägga upp bilder ifrån sista april så de blir i helgen om ja hinner.
Idag så kanske jag ska följa med patrik och robert till arlanda för robert ska sälja en bil. och imorgon ska jag ner på örbyus dagen med mamma ett tag. sen ska ja till stan och träffa madde felicia och casper och gå till statsparken på festivalen. sen åker ja upp till madde ett tag och tar de lite lungt där :) nu har vi rast så ska dra nu. men uppdaterar lite i helgen om ja orkar :)

 

Fredag den 13

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 3 månader :) 3 underbara månader!
Har inte bloggat på några dagar nu men har nog inte hänt något jätte speciellt. Igår var Casper med mig till skolan :) och ja kan säga att ja önskar ja haft med han första dagen ja började i den skolan ;) han va med på min bild. och han blev väldigt blå :P sen kom patrik och hämta oss så åkte vi ner till stan för ronja skulle komma så skulle ja och hon sola :) men innan åt vi glass men gick inte så bra för min :( hann ta en tugga sen hamna den i marken, men patrik köpte en ny till mig så fick en glass ändå :) när ja solade så glömde ja bort att ja hade ett arm band på mig så har en ring runt handleden nu xD Idag var ja i skolan och ja emma therese och nour hade en liten diskusion som böev väldigt stor :P och sen hade vi tjej snack på lunchen så började  min studieväg ledare bli nyfiken så nu är hon med och vet vad som händer i skolan ;) har fått lite grejer av patrik idag med :) blev jätte glad. kom ut ifrån skolan så satt min råttgossedjur som ja velat ha på min plats med bälte på :D sen fick ja två dödskalle saker :)  sen har han köpt massagesolja till oss :) och sen två gröna filtar.
I tisdags så var ja och patrik till stan och köpte lite saker :) en reseväska, badkläder och massa annat. sen åt vi pizza och sedan åkte vi till mira och stefan :) kattungarna har blivit super stora. :D 
Nu ligger ja och patrik i sängen och väntar på mat ;) har packat inför helgen :) ska på spa/hotellweekend bara han och jag och samla ihop all energie och mysa massa :) ska ner och äta nu men kanske bloggar lite nästa vecka :) tjaoo!


Här kommer bilder på min hamster Hubert och råtta Twixie :)




super helg :)

Har haft en super helg :) i fredag var ja i skolan. fick reda på vad ja fick på nationella med. asso läsförståelsen. fick vg, nästan MVG!!! stolt som fan :D sen hade vi hemkunskap och jag och nour satt och jobbade med photostory :P sen på lunchen skulle vi prata in berätelsen men blev något fel så ljudet funkade inte så ska göra om de på måndag. sen hade ja samhällskunska som va helt världelöst för vi lästa båda timmarna :P men sen åkte ja hem och patrik hämtade mig vid tåget sen åkte vi till björklinge för att hämta ronja. så hade inte hon sina kläder med sig så vi åkte till stan för att hämta de. sen handla vi mat och ja ville gå in på zoo affären så sa ja att ja ville ha en hamster. och ronja skulle sälja sin hubert så jag och patrik köpte den :) så vi åkte hem till ronja igen och hämta honom sen åkte vi hem :)
i Lördags var vi upp till gävle och kollade på crusing. va inte så jätte kul för fanns inte så många fina bilar :( va mest epor -.- sen käkade vi på max och fredde och alex kom dit så vi pratade lite med fredde sen åkte vi hem. jag och ronja började små bråka för ja var skit trött :P idag så åkte ronja hem och min lille syster emelie har kommit och ska vara här idag :) bilder ifrån crusingen kommer senare för orkar inte lägga in dom. och jag har lovat att lägga upp på kattungarna och ifrån valborg med ,  men orkar inte de nu :P  ska ut cykla och ta lite bilder nu ;) bild på hubert kommer sen :)



Jag och emelie :)

skojjsit!

Vissa hann kanske läsa mitt inlägg igår men de tog jag bort sen för var väldigt onödigt att skriva :) hoppas att de inte var så många som såg de bara . men iaf igår så åkte jag och patrik och lämnade in hans bil på servic. så fick vi en låne bil. så åkte vi till tierp för att handla mat. så bestämde ja och patrik för att åka förbi min pappa och säga grattis. va ganska tungt i början och ja var nervös. men när jag väl kom in till han så gick allting bra :) träffade även min urgulliga lille bror som jag har saknat :) sen träffade ja ae med som bjöd på tårta. va jätte mysigt att vara där. när jag och patrik kom hem så åt vi pasta sallad och kollade på beck och sen gick vi och la oss :)
Idag har ja varit på bio med skolan och kom nyss tillbaka till skolan för ska göra nationella. typ alla slutar snart för de är studie dag men dom som inte gjort klart nationella måste stanna -.- sen när ja slutar ska ja kanske åka hem med mamma eller så åker ja hem själv beroende på hur seg mamma kommer vara. sen ska ja och patrik laga mat idag :P och sedan lämna tillbaka bilden och få hem hans :) nu ska ja äta lite sen gå och göra mitt nationella.
Senare idag kommer ja lägga upp en bild på min bror :D han är bara för söt . men är i skolan nu så kan inte de :(

så de får bli den här bilden ;)


repris ;)

Nu kommer de komma bilder ifrån Påsklovet. Kommer även berätta lite om idag :P men de är inte så mkt men men. Idag är ja hemma ifrån skolan för i morse när jag vaknade mådde ja sjukt illa :( och hade ont i hela kroppen :( men imorgon ska ja gå för då är de nationella och vi ska på bio med skolan. :)

Nu kommer lite bilder :)

Påsklovet

 
Julia ebba och denise som går påskkärring :)


casper som åker helikopter :)


Jag och ebba med våra rosa onepiece :)


Jag och Emilia , grillning hos familjen i sävja :)


Jag och Emilia igen :)


Min råtta Twixie :)


Julia och Ebba :)


Julia och Ebba. <3


Jag Patrik Julia och Ebba


Julia


Jag Julia och Ebba


Julia


Julia


Jag och julia


Jag


Ebba och Julia

Bilderna ifrån valborg kommer lite senare. ska äta lite lunch nu och sen rensa dom :)


Nationella!

Har precis har nationella i svenska, gick bättre än ja trodde de skulle :) hoppas att ja får g :D
har slutat nu och ska strax åka hem. fixa lite hemma sen åka med patrik för han ska klippa sig :) kanske ska färga håret ikväll med :) har inte hänt så jätte mycket idag . men i söndag lämnade vi hem ungarana och ronja :) saknar dom redan :P sen var jag och patrik och skulle handla fefferoni. slutade med kaffe maskin ;) och lite annat med. :P men nu har vi fått den efterlängtade kaffemaskinen iallafall :) så ja är super glad :D sen klämde ja min tå i dörren så ja kunde inte gå på hela dagen :( grät som fan :P sen i måndags hände inte så jätte mycket. var hemma ifrån skolan och sen typ tvättade ja. mysade massor med älskling oxå :) nu ska ja dra och spela lite pingis med nour innan ja åker hem :)




RSS 2.0