Ska man skratta eller gråta ?

Idag när man vakna blev jag helt lycklig. Massor av snö :) och vid frukost borde satt jag och Patrik och gnällde lite över att dom inte plogat vägen för vi ska till BVC idag och skulle bli att bilen skulle fått ploga sig fram. Men så kom Patrik på att de va super bra att dom inte plogat för då kunde vi ta en sväng med skotern. Så han skyndade att åka till Örbyhus för att tanka så vi skulle kunna åka. Och lagom tills han kom tillbaka då hade plog bilen varit här och plogade precis klart när Patrik kom. Ischlibischli så irriterande. För nu är de bara asfalt på vägen så de blev igen skoter tur :( men vi håller tummarna för att de ska ha blivit snö till kvällen så man kan ta en tur då :D


Snö <3

Nu har snön äntligen kommit och jag hoppas att den vill stanna :) <3
Just nu ligger jag och Aron i sängen och ska strax gå upp och äta lite :) medans pappa Patrik är ute i de härliga vädret och sätter upp jul belysning på våran fina gran :) senare idag ska vi åka till Arons farmor med familj och fika lite :)
Jag skulle träffa Agneta idag men både hon och jag börjar bli lite sjuka så de blev inställt :( håller tummarna för både hon och mig att vi inte blir dåliga :)


Ett mirakel !

Idag är vår lilla skatt en vecka gammal :) jag är sån lyckliga mamma/sambo. Har dom två finaste pojkarna hos mig :) all kärlek till Aron och Patrik :)


RSS 2.0