Hatar mig själv samtidigt som jag älskar mig!

Att Sakna en människa så himla mycket som har svikit än så enormt !
Hatar denna känsla...
Kände mig så glad över att jag fått fina nya vänner nu, men jag kommer för evigt sakna dig! Varför har allt detta hänt ? Kan du inte bara bli som förr och visa intresset av att vara där för mig som jag alltid fanns för dig ?!!
Saknar det gamla du, du har förändrats så himla mycket, och de är tyvärr inte till något bra.
Jag vet att jag måste försöka glömma allt de här, men de är så otroligt svårt att glömma den ända vännen man haft! Den jag kunde prata allt om, och alltid kunna vara jag. Och du sa alltid att du kände precis lika, men vad hände sen ?
Hoppas typ varje dag att du ska höra av dig och förklara allt för mig. Men jag vet att de aldrig kommer hända!
Jag kämpar mig igenom varenda mörk dag och hoppas jag ska hinna en vän som va precis som du.
Men det finns bara en av dig.

Bilden säger allt !


Ur funktion

Hejsan
Blir så less på min blogg app. Har försökt blogga nu flera dagar men funkar inte :( så nu provar ja låna Patriks mobil och ladda ner appen på hans och se om de går bättre :)

Sitter just nu och väntar på Agneta så ska vi åka till Tierp för jag måste till Apoteket och hämta ut öron droppar. Ba till akuten igår för har så himla ont och haft de en vecka nu :( efter de får vi se vad vi gör. Jag ska handla lite inför imorgon för då åker jag o Aron till furuvik med alla i Vo :)

Aron har fått sin egna iphone nu ;)
Så måste ja bara visa vilken häftig stol vi hitta till Aron som ska köpas senare :)


Spontant

Sitter just nu i Uppsala inne på biltvätt, Patrik blev lite spontan och ville åka in hit för köpa lite nytt ;) vi hittade ingen skänk på möbel affären så får leta i stan nu :P så får vi se vad vi mer kommer handla :P åkte förbi mammas jobb med och sa hej bara för skoj skull typ :P
Ska förbi hem till mamma sen och kika lite kläder som hon köpt till Aron :)


Shoppa!

Ligger i soffan just nu och spelar något fotbolls spel ;P haha Patrik har fått mig att börja spela de :) grymt kul :)
Snart ska vi åka iväg till möbel affären och kika lite. Dom ska typ öppna igen efter att ha byggt ut de och så :) ska kolla efter en skänk med :) tidigare i veckan va vi och handlade två hyllor till Aron och vardags rummet. Så nu har vi möblerat om lite och så ska vi skicka iväg lite med :) så underbart att få göra om och få de fint :D ska fixa med altan med och göra rent ute möblerna med. Allt är typ gult för allt pollen :P längtar tills vi byggt klart altan helt :D men men nu ska jag klä på mig !! Ha de härligt i soliga vädret. För de ska jag !


RSS 2.0