1år




Min stora kille fyllde 1 år igår, och de firade vi med en dag på Leos lekland :) 
Och på em/ kvällen tog vi en tur till Stockholm med Patrik och Arons farfar :) 
Kan inte fatta att de är ett år sen Lill killen kom till världen. Gått så otroligt fort ! :O 

Kalas !

Igår hade jag och Aron kalas för oss två :) kom en hel del folk, blev otroligt nöjd trotts allt stress och så :) och lokalen var perfekt. Jätte stor och så. Så jag är hur nöjd som helst :) 
Och Aron fick massa roliga leksaker och fina kläder. Aron tycker leksakerna är jätte roliga och har lekt för fullt med dom :) och jag fick ett hur fint halsband som helst :) står mitt, Aron och Patriks namn på det :) så fick ja andra presenter med. Precis sånt ja ville ha :) 
Kunde inte blir bättre :) 
Och Aron fick också en innebandy klubba :) så snart spelar han med pappa sin ;) hehe. 
Och tack alla som även hjälpte till innan och efter , och tusen tack till Ted som gick hem med mig och Aron i mörkret ;) haha. 
I veckan ska jag kika objektiv med till system kameran. Fick present kort så jag kan köpa de :) kanske kollar julklapp till Patrik med :) ska även byta en present som hade gått sönder :( 
Men men nu ska jag plocka lite ond rensa leksakerna som ska va uppe och nere :) 




I bilen på väg hem

Sitter just nu i bilen på väg hem igen. Och har Julia med mig :) ska sova kvar här tills imorgon. Vi har varit på kalas hemma hos Julia :) hon fyllde år samma dag som mig sånär firades hon idag :)
Har hållt igång hela Dagen. Bakade i morse. Sen åkte vi och hämtade tårtorna till imorgon. Sen till stan. Jag och Julia sprang runt på Gränby med ett tag med. 
Sen när vi kommer hem ska vi typ fortsätta baka och fixa. Jag ska slå in ett paket till Patrik med som Aron ska ge i farsdag present :) 
Längtar till kalaset imorgon med :D 

Juste mamma körde mig och Patrik med för att hämta nya bilen. Så åkte Aron med mamma och jag med Patrik. 
Jag och Patrik var två lycklig tomtar i en Opel ;) haha vi är grymt nöjda med bilen :) 

Krypklubben

Sitter just nu i soffan och väntar på att klockan ska bli nio :) Agneta ska hämta oss så ska vi till krypklubben och leka av oss lite innan jag ska på besök hos sjukgymnasten :) 
Och efter sjukgymnasten ska jag åka och fixa nytt legg med :) hoppas de går fort :) 
Men nu ska jag busa lite med Aron innan vi åker :) 



RSS 2.0