Heldag ute :)

Idag så har jag, Patrik, mamma och casper varit ute och fixat i trädgården. Och mamma har tvättat sin bil :) varit jätte skönt och grejat massor. Sen när de börja mörkna ute så gick vi in och fikade. Sen efter de så spela casper lite spel medans jag och Patrik stor städat hela huset :) super fint här nu :D nu är maten precis klar och vi ska äta. Sen blir det mys vid tv :) första gången lill prinsen ska sova här hemma :) får se hur de går. :) nu ska jag äta. Hörs sen. Kram


Barn kalas :) !

Hehe ska ändra ett litet fel sen förra inlägget. Står laget 157. Men ska vara lager 157. Ber om ursäkt för de :$
Men iallafall. Idag så firas lilla Julia. Som igentligen fyller samma dag som mig. Men iallafall så blir de kalas med henne. Sen ska lilla casper följa med hem till mamma och mig :) toppen dag :) och jag har köpt ny vinter jacka. Och är kär på nytt ;) är suuuper nöjd :D
Juste är även foder värd till den här söta klumpen :)


Laget 157 !

Sitter i allians hallen. Patrik har match snart :) har stor handlar i Uppsala idag. Massor med saker på Ikea, bauhaus "stavning" :P och så var vi på biltema. Men sen har vi även varit på laget 157 idag. Som nyligen öppnat i uppsala med :) så där köpte jag halsduk, mössa, ett par trosor och kalsonger till älskling :) så nu har jag massor med halsdukar. Undra hur jag ska hinna med att ha alla :P imorgon blir det stan igen och handla massor ;) måste kolla på väska. För behöver en ny eftersom att någon katt har kissat i min :(


Världens kortaste skol dag!

Började tio över elva idag. Sen hade jag 40 min engelska sen sluta jag :P så nu är jag hos syster och hälsar på. Den ska jag åka hem och direkt efter det åker jag till stan. :) ska försöka skriva lite när jag kommer hem :)


Tjiihoo !

Jag har tyvärr inte hunnit skriva mycket nu. Men just nu väntar jag på att Patrik ska komma hem vilken sekund som helst. Sen ska vi ut på krogen tillsammans för första gången ;)

Och jag är redo :D


Strulisar överallt !

Hejsan. Som ni ser har jag inte hunnit skriva något :( haft fullt upp i skolan. Sen när man kom hem städa man för Patriks mormor, mamma och syskon kom för att hälsa på. Sen när dom åkt så skulle ja hjälpa Patrik att byta till vinterdäck. Men de gick inte som vi hade tänkt oss :( men efter många om och men gick de :D sen åkte vi till mamma och fixade lite och nu är vi hemma hos Patrik och precis lagt oss i sängen för att sova :) ska försöka skriva om tidigare. Men har väldigt mycket i skolan :( men nu ska vi sova. Orkar inte hålla upp ögonen längre :P


Morgon trött!

Hejsan. Höll på och skrev lite igår. Men funkar inte så bra med mobilen :( men kommer skrivs sen när ja är hemma efter skolan. Ber om ursäkt för de. Men nu ska ja fixa de sista innan skolan. Ha de så bra nu :)


Doktor.

Hejsan. Idag blev jag hemma ifrån skolan för jag mådde verkligen jätte dåligt. Dumma mage som aldrig kan bli bra.
Men var till doktorn med och de klämde och kände på magen. Sen fick ja ta blod prov så nu väntar ja på svar. Jobbigt bara att de bara hör av sig om de är något. Och är det inget så struntar de i att berätta det. Det är det sämsta med sånt här :( Hoppas på ett sätt att de hittar något nu men ändå inte. För man vill ju inte att de ska vara något. Men efter 5 år med magont varje dag så tröttnar man. :(
Nu sitter jag här och nyligen kommit hem ifrån Doktorn. Älskling lagar matlådor. Och jag ska packa saker för ska sova hos mamma i natt. Ska följa med till hennes jobb. Och efter det ska vi till en Läkare och kolla lite andra saker med mig. Men nu ska ja fixa här och hjälpa till. Ha en bra dag allihopa! :)


En lycklig Elin med sin nya halsduk :D

Presenter ! :)

Nu kommer lite bilder på alla paket ja fick igår :D


Detta fick jag av Mira och Emilia. Hehe blöjan fick ja lite senare men fick den för att de är grodor på den. Och jag är typ besatt av grodor ;)


Detta fick jag av Patriks mamma Gunilla, Tony, Micke, Jesper och Madde.


Och så fick ja den av dom med :)


De fick jag av Patriks mormor Berit :)


Detta fick ja av Patrik. :) Fick även en miniräknare men har ingen bild på den.


Detta fick ja av Kin. Är 300 kr på Forever.


Den fick ja av Gunilla, Tony, Micke, Madde och Jesper.


Detta fick ja av min lill Prins Casper.


Det som stod i :) Första meningen som lillen skriver helt själv :) <3


Och det här fick jag av lill Prinsen som han gjort själv :)



Fick ja av nästan hela släckten på mammas sida :)


Och av dom fick ja pengar :)

Tack så Jätte mycket alla för allt fint jag fick. Och för erat sällskap igår. :) <3

Kalas :)

Idag firade ja min 18 års dag, med de närmsta :) Gjorde de lite lättare iår och firade innan ja fyller år. Eftersom min brors barn fyller samma dag som mig ;) Men hade det super kul och trevligt :) Lite stressigt innan men de var de helt värt :) Efter alla åkt hem åkte jag Patrik och Kin till Patrik och åt mat. Sen åkte Kin hem och nu sitter ja och Patrik här och ska snart sova :) Nu kommer lite bilder :)


Lille bror Martin, systerson Mio och systers sambo Fredde :)


Paket öppning :)


Fem generationer :)
Mormor Inger, Alex, Mormor Karin, Mio och Mamma Eva.


Mini kusinerna :) Julia, Denise, Mio och Ebba.  Sen har vi casper med, fast inte på bilden :(


Alla vi syskon samlade till en stor deg ;) Första gången vi är alla ihop samtidigt :D
Bakre raden från vänster: Kin, Alex, Feffe, Adde.
Främre raden från cänster: Martin, Emelie, och Jag :)
Och vi sitter i ålders årdning :)


Adde med Lilla Mio :)


Kusin barn Emilia och Jag :)


Min servett groda :) vek 36 sådanna idag ;)

Sådär ja. Nu var de roliga slut :) finns flera bilder men har dom inte än. Så ska få dom av de andra som var där sen :) Men Hoppas ni gillar bilderna :) och kommentera gärna :D

tjenixeen :D

Idag har man städat för fullt hos mamma :) så nu är de fint till imorgon. Ska dig imorgon bitti och fixa de sista innan alla gäster kommer :) Ska bli så kulit :D 4 dagar kvar sen är man 18 :D tjihoo ;) Blev tacos till mat med min underbara älskling. Var super gott :D Har de senaste dagarna bara ätit makaronersoppa så satt väldigt fint med mat :) nu ligger vi i sängen och ska kolla på någon film, sen sova för imorgon blir det upp tidigt och hålla igång ett tag :) Ha de så bra mina älskade läsare :)


7 oktober ! Börjar redan nu :)

Tjooohoo.! tänkte att ja skriver lite om förra fredagen. Börjar nu när ja har lite tid över. Så de blir mindre och mindre :) var i skolan hela dagen och sen efter kom Patrik och hämta mig eftersom han jobbar i tierp :) så väntade vi på att kin skulle komma till tierp för hon skulle lämna in skolarbete. sen efter de åkte hon med hem till Patrik :) var här och gjorde inte så mycket :P Sen sov hon kvar och åkte hem på lördagen.

Lite bilder ifrån fredags !

image descriptionimage description
image description
image description
Väldigt dåligt kvalite :( men blev något fel när ja skulle lägga upp de tidigare :(

Och självklart bjuder ja på dessa vackra bilder ;)

God morgon alla glada :D

Idag kommer det bli en stressig dag. Ska fixa de sista till morgondagen :) Kommer bli super kul! Imorgon eller ikväll tänkte ja skriva lite om veckan och så. Hoppas de inte gör något. Men har haft fullt upp nu :( Hoppas de är bra med er :) Nu ska ja klä på mig och sen åka till mamma :) hej då !


Saknar sommaren ! Denna bild är för väldigt länge sen, var på leksandssommarland :)

Hååår !

Nu behöver ja lite hjälp. Ska färga håret men vet inte vilken färg :( så nu är frågan vilken färg tycker ni jag ska ha ? :)


hej och hopp :)

Ber om ursäkt att ja är helt världelös på att skriva. men mår inte så bra. och har inte så mycket att skriva om förutom att mitt liv bara går ut på att plugga. har inget annat för mig. så ja de är vad som händer !


Gnatt !

blir inte mycket skrivande idag. kanske tar mig tid imorgon. Super trött och sjuk och försöker plugga. men nu ska ja in i duschen och sedan sova för behöver vekligen sömn nu.
Vi höres :)

Miss you too much ! :(

Blää :(

Förlåt så jätte mycket ! Har inte haft någon tid alla till bloggen :( Har hur mycket som helst. Skolan halva av dagen. Hem och baka och städa inför söndag. Och massor med läxor och prov och sedan så har vi folk från olika nior i skolan som man ska förklara om VO programet. Så ja jag har inte riktigt tid :( Och sen är ja hemma hos mamma den här veckan med. Och har ingen dator där. Men nu är ja hemma hos patrik för måste ha datorn och renskriva. Och sen har jag alla skol grejer här med :P Ska försöka att skriva lite senare men har prov på torsdag så ska plugga nu ja :D
Vi hörs sen! :D <3

 Saknar mitt hår :( Väldigt mycket som försvann!

Sådär såg håret ur några dagar innan ja klippte mig. Ångrar verkligen att ja missskötte de !!! ( För er som inte vet så höll ja på med dreads. men så blev de att ja satte upp de i en tofs och lät de sitta uppe för länge :( .. )


Och Robin där har du en bild på mina ''dreads'' ;)

Trasigt internnet :(

Hejsan. Igår skrev ja lagom långt inlägg och skulle lägga upp lite bilder. fast på mobilen. men så hade vårat internet kopplats ur. så gick inte så bra. så skulle försöka lägga upp de idag med men funka inte. så gav upp :( Hoppas att de funkar nu... Men ja kommer inte skriva mkt. ska upp och lägga mig nu med älskling och kolla på film. men lägger upp imorgon :) hoppas allt är lungt :)
kramiz!


Elins o Patriks biffar ! :D

Wiiiihooo!!.. Jag och Patrik gav oss in på att göra min mors biffar, och gissa om vi lyckades ;) Klart vi gjorde. :D Kanske inte smacka exakt som mammas, men var riktigt nära :D tyckte de var super gott så de kommer jag kunna göra igen :D har precis ätit så nu ska vi fika lite snabbt sen åka hem till mamma och baka :D så vi hörs sen . datorn dör snart så måste skynda mig ;) pöss! <3

Blir denna nu :D !

Casper i skolan :D

Hejsan. hann inte skriva något igår :( Men vi sov hos min mor. Jag, Patrik och Casper :) eller vi sov nog inte så mycket den natten. för våran katt Flisan var heltokig och mjaooa hela natten så blev inte mycket sömn alls. men sen så på morgonen fixade vi oss och så sen åkte ja och casper till skolan :) han hade de väldigt roligt med hawo, isabel och ellenor ;) efter skolan så åkte vi hem snabbt och sedan in till stan :) lämnade casper sen träffade ja och mamma patrik och åkte och år på max. sen åkte patrik hem och ja och mamma till kvarnen :P mamma skulle på kryddparty och ja träffa ronja. och som vanligt hade jag och ronja de aaaaaaaaaaaaaaas kul :D


                                                                 så kan de gå ;)

Nu ska ja över till lollo och träffa henne och bea. Kanske slänga i mig något innan bara. Hörs sen :)

Uppsala!

Hej :) blir ett snabbt inlägg för är i Uppsala. Har varit i skolan hela dagen. Sen direkt efter de åkte ja till stan. Patrik hämtade mig på station. Så hämta vi ut hans bil på verkstan. Hand pappa var också med. :) sen var vi till citygross och handla inför den 16 :D lääääängtar!! :D nu ska vi hämta Lilla
Casper sen åka hem och fixa mat. Och Lill prinsen ska vara med mig i skolan imorgon :) kommer bli kul. Hörs sen :)


Känner mig väldigt Aktiv! :D

Snacka om att ja börjar ta bloggen lite mera seriöst nu :) stolt över mig själv :D Snart blir ja Tobo/örbyhus största bloggare.. HAHA, är väl säkert bara ja som bloggar här på lander ;) Nejdå, nu ska vi inte vara sånna :)
Kollade ju på filmen blue crush 2. Och efter det tog ja min jogging runda :) den behövde ja verkligen :) så skönt att bara jogga och tänka på annat :) och så måste ja satsa ordenligt nu på konditionen och styrkan så de är bara massa plus på de :D Efter de körde ja lite hemma styrka och sen åt ja frukost / lunch och efter de blev det en ducsh, och nu sitter ja här och myser :) Har lite chips brevid mig och ska kolla på film :) känner att de är en riktig film helg nu ja :P men de är skönt att ha sånna med. det ända som fattas är min underbara pojkvän som är på jobbet :( men han kommer hem om typ tre timmar så de är inte lång tid kvar :) men nu ska vi se vad som bjuds för film :D
Hörs så länge :D <3


Denna bild är väldigt länge sen :) Lilla söta casper och alla andra barn skulle gå påskgrej. så vi fixade lillgubben till en storgubbe. sen när han skulle titta i spegeln hur han såg ut började han gråta. han kände ju inte igen sig själv stackarn. sen fick även ja klä ut mig till en gubbe för lill prinsen var ju den enda killen så han tyckte de var lite pinsamt. ville ju också vara påskkärring som de andra barnen.. :)

Film tips :D

Hej igen :) har precis tittat klart på blue crush 2 . Och den var bra :) har man sett ettan så garanterar jag att man gillar tvåan :) men sen en film som ja såg igår som ja verkligen rekomenderar att ni ska se är soul surfer. Riktigt bra. Den var spännande men ändå sorglig. Man får verkligen tårar av den.

    

God morgon :)

Idag vaknade ja först vid 5 eftersom att Patrik jobbar helg så ska han gå upp då. Sen tog det en evighet innan jag somnade om igen :O Var verkligen super trött men kunde inte somna. Men till slut så vaknade ja och låg och tittade i taket och tänkte lite på bloggen ;) och nu sitter ja här. Ska kolla på en morgon film tänkte ja men skriver lite så ni älskade läsare har något roligt för er på min blogg medans :) Tänkte kolla på Blue Crush 2 :) hoppas den är bra. Någon som sett den ? :) Sen tänkte ja om ja ska ut i friska luften och springa lite innan frukosten :) Har inte lika ont i vaderna just nu tror ja :) Vi hörs om ett tag! :D

Blir på min lilla älskling :) <3

Tycker ni läsare ska kommentera lite nu ja :) Så kul att prata med andra :) Jätte kul att ni läser min blogg. men om ni kanske lägger till en kommentar kan ja läsa eran :) och om ní inte har blogg så kan ni kommentera ändå ;) hihi  pöss så länge !

6 sanningar om mig :)

- Jag är helt beroende av onepiece! ( de mesta mina tankar består av ) ;)
- Jag drömmer om att få prova på att surfa.  ( vore ju hur häftigt som helst )
- Hamnar ofta i bråk ! ( det västa som finns, men min mun går inte att stoppa )
- Jag tränar satan så ja ska bli brandman!
- Jag älskar mamma mat!
- Jag blir glad av att hjälpa mina vänner och familj! ( finns inget bättre än att ha en glad omgivning )

HAHAHA asso de blev inte de bästa. men kände för att ja skulle köra lite sanningar :D

fjortis i know.!


Sängdag! :D

Igår blev det lite strul :( skulle ju träffa ida. och hon hade varit på endagskryssning. så på bussen hem mot uppsala igen så blev de slagsmål på bussen så därför kom hon och hennes vänner två timmar försenade till uppsala. Medans jag och patrik väntade på dom åkte vi till madde och satt där och prata med henne larre och flingan :) sen träffa vi ida sa hej och sedan åkte hem. Synd att de bara blev en snabbis men kunde inte göra så mycket åt saken. :( nu ligger ja i sängen och har nyligen kollat på Soul surfer. Den var riktigt bra men fans dom gånger man började gråta. '' jag är en väldigt känslig liten flicka '' Fixar lite till den 16 oktober med :) inte långt kvar alls :D Jag har världens träningsvärk med. Eller ja hoppas de så att de inte e min benhinne inflamation som är tillbaka. men ja kan inte ens spänna mina ben så gråter ja nästan av smärta :( Nu blir de en till film i sängen för ja ska bara njuta av att kunna vila. :) Ska försöka ta mig ner i trappen med så man kan få i sig lite frukost med ;)


Saknar den här dagen enormt ! <3

RSS 2.0