Sjukling...

Ligger hemma i soffan och är sjuk :( världelöst att missa de sista dagarna i skolan som är väldigt viktiga för mig :( har absolut inget att säga. Mår väldigt dålig och dunder värk i huvudet. Kanske skriver nått kul ikväll eller så.
Jag hoppas iallafall att ni mår bättre än mig ! :)


Dansa pausa !

Sitter på bussen från mamma till skolan :) diggar lite musik och tar de lungt medans buss gubben kör som en idiot ;)
Måste ju även berätta hur min kväll sluta igår :P stod och njöt i en varm och skön dusch. Tills ja brände mina rumpa på varmvattens röret :( så nu har ja ett fint bränn märke ;)


Vindruvor och mys!

Igår så var jag och Patrik på hans syster Lisas komfermation :) sen åt vi och umgicks hos hans pappa med massa folk :) riktigt mysigt :)
Idag så va ja och Patrik till Tierp och hälsa på pappa. Så va vi och Emelie och Martin ( mina små syskon ) och pappa ut och fikade lite i det fina vädret :) resten av dagen har jag och Patrik varit ute i trädgården och fixat och donat :) nu sitter vi i soffan och äter Vindruvor och myser framför en film :)


Livet blir det du gör det till!

Sitter och hänger i soffan hos min syster som fyller 25år idag. Men hon är ute flänger som vanligt ;) hihi nej då men gästerna sitter här och väntar på henne ;) så snart Blire fest :)
JÄTTE STORT GRATTIS TILL DIG ALEXANDRA!


Pengar ;)

Oj oj oj. Igår kan man väl säga att de inte gick så bra! Va och klippte gräsmattan och plocka pinnar hos en gubbe. Och stackars älsklingen :( gräsklipparna la av hela tiden. Så han fick gå och dra i de där jäkla snöret. Sen så blev vi äntligen klara och åkte hem och käka middag. Så fick Patrik en gräsklippare av sin far så skulle klippa hemma. Men den la av den med. Så ja man kan väl säga att min pojkvän harar gräsklippare ;)
Senare så träffade ja min kontakt person och vi va ute och la lappar i brevlådor om att ja söker jobb :)


Bussen.

På bussen påväg till skolan. Ska ha lite idrott sedan slutar denna dag för mig :) åka in till stan och fixa lite pengar och sedan hem och träffa min kontakt person :)


Mamma hemkommen!

Tack min kära mor som va så snäll och köpte klubbor till mig, som jag saknat :) älskar dig mamma! <3


Ensam mys :(

Halv ligger i soffan och myser med mig själv. :( min underbara pojkvän är och jobbar som vanligt. :(
Plus att jag är smått hängig med. Så idag blev de faktiskt en slapp dag, så får ja stå i med plugget imorgon :)

Popcorn mys här hemma ;)


Mio mys!

Igår så va jag och Patrik hos syster hela dagen ungefär. Blev bjudna på middag med :)
Idag så va jag till skolan och redovisa om alkohol missbruk sen slutade jag direkt efter. Alla mina lektioner va tydligen inställda "/ men men de gjorde inte mycket alls. Är uppe hos syster idag med och blir här en stund till :) ska kanske träffa pappa med sen :)


Örbyhus

Ligger i soffan just nu. Ska strax gå upp och klä på mig och sen ringa mamma. Ska åka till henne en stund idag :) sen får vi se vad dagen bjuder på :)


Torsdag,fredag & lördag !

I torsdags åkte jag in till stan och hämtade Ebba och casper. :) vi lekte lite här hemma och sen åt vi fattiga riddare och pannkaka till middag ;) spelade lite spel och mysade :)
I fredags så va vi ut i parken och hade en liten picknick :) men va inte sånt skönt väder så blev inte så länge :( kom hem lagom till att göra lunch. Då de blev pannkaks tårta ;) spelade tv spel och städa massor här. Sen kom mamma över och så tvättade vi hennes bil. Sen när Patrik kom hem så åt vi allihop räk curry :) super mysigt och gott :) efter de åkte mamma, casper och Ebba hem till mamma och jag och Patrik gick och sov :)
Och idag så kom mamma och ungarna och åt lite lunch. Sen har jag plockat och fixat här hemma :) vad har ni gjort för skojj då? :)


Gnatt!

Förlåt för dålig uppdatering :( men haft två små söta barn här hemma från igår till nyss. Så jag har haft fullt upp :( men imorgon kommer de upp lite om vad som hänt :) hoppas de är okej :) ?


Onsdag!

Skriver om onsdagen nu ;) först va ja i skolan och träffade rektorn och prata lite om skolan. Sen så kom min kontakt person till Tierp och vi gick ut och åt lunch :) va super mysigt.
Resten av dagen va ja hemma och myste med älskling :) hade en super skön dag :)

Saknar denna tjej otroligt !


Hiss och Diss!

Nu kör vi en hiss och en Diss :) börjar med:
DISS: jag hatar verkligen de folk som ska trycka ner folk hela tiden. Och sånna som ger blickar och sen när man pratar med dom vågar de inte stå för vad de gjort. Dom är världens sämsta människor egentligen. Men för de äldre så spelar dom så mycket att de tror att de är så underbara människor.

Hiss: de underbara människor som verkligen förstår en hur man mår och att dom alltid ställer upp. Jag älskar verkligen er som hjälper mig! <3


Gomorrn!

Sitter i soffan och ska strax fixa lite nudlar så jag får i mig något. Är hemma från skolan idag :( jäkla öra och hals. Igår så hände de inte så jätte mycket. Va förbi syster en stund. Sen när jag kom hem somna ja och vaknade lagom tills ja skulle lägga mig :P
Idag kommer de nog inte hända mycket mera för känner mig sämre idag :(


Frukost i bilen :)

God morgon vänner :) denna morgon har varit lite smått stressig :( men nu är vi äntligen på väg till Lunda flygfält och jag sitter med frukosten i bilen ;)
Sen vid ett så ska jag börja jobba, sen vid nio ikväll får jag åka hem och sova igen ;)


Hem gång !

Nu är jag och älskling på väg hem efter att ha varit i Uppsala på musiken hus och kollat på dansuppvisning :) super duktiga flickor och pojkar :)
Jag längtar hem till sängen ja ! :)


Njuuuuter !

Ligger i soffan hos syster och njuter av den goda räkcurryn :) har varit med syster och mio hela dagen efter skolan. Och var även till pappa en stund och träffade honom :)
Patrik sitter och kollar på hockeyn som är super tråkigt ;) och Alex gick iväg en stund till grannen. Snart blir de hem och sova För att sedan gå upp tidigt imorgon och åka till Uppsala. :)


God morgon :)

Nu har jag fått springa till bussen, dumma mig som försovit mig hela veckan :( idag hoppas ja på en bra och fort dag i skolan. :) sen åker jag till vårdcentralen för astma koll och pricktest sen blir de Uppsala och jag ska köpa mina efterlängtade nudlar ;)


2 inlägg på kort stund ;)

Kan även berätta lite om igår :) ambulansen ifrån gävle kom på besök i skolan och hade lite föreläsning för oss och op09. Så fick vi undersöka ambulansen med :) sen så körde även Tommy ( ambulans gubben ) några av oss i klassen till station :) hade de super kul igår i skolan :) sen efter skolan hämta Patrik upp mig på station så åkte vi och kolla på skogsbrand :) så fick se både ambulans och brandbil på samma dag ;) super kul för mig. Men mindre kul för skogen ;) hihi, nej nu ska ja duscha. Ha det super bra alla vänner ! :D


Lekt med Isabel :)

Idag på vård lektionen kom lilla mio och syster och hälsa på :) sen efter skolan så gick jag och Isabel till station för att ta tåget hem. Så hitta vi 40 kr som bara låg där på gräsmattan och vänta på oss ;) väl hemma så laga vi mat och fixa lite. Var även ut en snabbis och träffa min kontakt person och vi tog en liten promenad :) nu har jag hamnat i soffan och vilar lite för att sen ta en dusch och lite plugg och sedan sova :) ska bli så skönt :)


....


En enormt gamal bild på mig.
Den är inte vacker, men jag saknar tiden :)

Men iallafall. Igår så va jag och Patrik hos mamma hela eftermiddagen och målade om i ett rum, så idag så vi möbler lite i det rummet. Ska kanske måla på en sväng till innan om de behövs. Sedan ska vi kanske börja med mitt rum om det finns tillräckligt med färg :D längtar till allt är klart. kommer bli så fint då :)
kommer upp bilder sen hur de såg ut innan och efter :)
Nu ska jag spela lite spel innan och ta det lite lungt :) sen får vi se vad som händer senare ikväll :)
Hoppas ni har det bra allihop :)


Skolan !

Sitter i skolan just nu och har precis käkat köttbullar ;) har haft två prov med och de har gått väldigt bra faktiskt. ska snart ha ett till prov och sen svenska. och efter det är det dags att gå hem igen :)
lilla Isabel ska kanske följa med hem och ha det skojj :D
Nu har jag inte så mycket mera att säga så det här får faktiskt räcka för stunden ;)
hörs sen :D

image description


RSS 2.0