bläää!

Sitter i aspen aulan med Isabel och har så grymt tråkigt :( helt världelöst. Någon tant som snackar om något skit bara :P men snart är de slut :D efter skolan blir de bara slapp :) så grymt skönt de ska bli :) men ska även rensa bilder och skicka bilder till syster :) ska även skicka bilder ifrån julen som jag inte hunnit än :P men nu ska jag spela lite på mobilen :) hörs sen ! :)


God morgon världen !

Nu sitter jag helt själv hemma hos Patrik och bara degar. Försöker även äta frukost men de går inte jätte bra. Kanske ska kolla lite på tv medans man väntar på tiden :) idag är det ju skola för hela slanten :) känner ingen ork för det egentligen :( men men bara bita ihop.
Men saknar min älskling otroligt !!!

Idag har jag min mormors fina raggisar som hon stickat till mig :D


God natt mina fina vänner !

Har varit full fart hela dan. Inte haft tid med att suttit framför de här och skrivi :) men nu ska jag sova :D men imorgon så kan ja skriva om hur underbar dag det varit. Men idag orkar jag inte. För imorgon är de skola :) god natt !


Hejsan hoppas :)

Idag har jag varit hos syster och hjälpt henne med dop tårtor :) sedan var vi ett helt gäng som gick till brorsans och åt. Efter de åkte jag och Patrik hem till honom och myste framför tv :) nu ska vi upp och sova. För imorgon blir de tidig uppgång för att åka in till Uppsala för att köpa något som inte räckte till dop tårtorna. Sen är de bara att stressa till Tierp och fixa klart de sista :) god natt alla vänner ! :)


Hellu allihopa :D

Hej hej :) denna vecka har jag legat sjuk :( så har inte hänt mycket alls. Men idag tog jag mig till skolan. Och hade då bad första timmen. Gick riktigt bra :) sen hade vi ju en pratstund med klassen och sedan massa praktiskt jobb :) efter de åkte jag till vård centralen och tog lite blod prover. Och sedan åkte jag och mamma mot staden. Mötte upp Emma på maxi och handla lite. Eller rätt mycket ;) sen åkte vi hem till Emma och Jocke. Och nu sitter vi här :)


6-3

Och självklart vann min underbara älskling och hand team :) dom är ju helt klart bäst!


Innebandy jaaaaaaaaoooooo

Tjooooo sexi ladys och pojkar ! Sitter just nu med Elin i alianshallen och kollar på när Patrik spelar. Och just nu leder dom !!!!!!!!! Och sen är de en skit snygg kille som spelar i hans lag som jag sitter och dräglar åt här :D haha Men hejdå alla Elins säääääxiga läsare /// ronjaaaa ( finnvard 2 )


...

Nu är vi redo. Ska snart åka in till stan :)
Blir en hel kväll där skulle ja tro :)


Linser / glasögon?

Hej och hå.
Funderar på om jag ska skaffa Linser till sommaren :) skulle vara så underbart att ha de då :)


Helg!

Gud så fort denna vecka gått :) idag är det sista dagen i skolan :) slutar väldigt tidigt med :D kvart över ett, och då ska jag träffa min syster för att sedan gå till brandstationen. Ska kolla om jag får göra min APU där :) så jag håller tummarna :D men nu ska jag äta frukost och sen bege mig till skolan :)


Resultat!

Före och efter :)


Hårfärg!

Just nu så väntar jag på att mitt hår ska bli klart :) Patrik hjälper mig att färga. FÖRSTA gången en kille får färga mitt hår. Men hittills är jag nöjd :)


Hmm!

De har varit något fel på bloggen så mina inlägg har inte kommit upp de ja skrivit. Men aja idag har de inte hänt mycket alls. Åkte hem ett tag på kvällen och umgicks med mamma. Tagit lite kort och mysat mes katterna :) nu ska det sovas :) hörs imorgon! :)


Bild fest ! :D

Nu kommer bilder ifrån julen :) hade ett par stycken men nu har jag rensat en del så blivit mindre :D Nyårs bilderna kommer upp sen :)

Julen i Rasbo!
















Jul i tierp!






Jul i örbuhus!




















Nyårs löften! :)

hej och hå. lite seg ja är men nu så ska mina löften komma ut här :)

1. Inte knäcka fingrarna!
2. Börja träna ordentligt.
3. Spara pengar :D
4. Inte ha någon frånvaro i skolan!
5. Ta mig utomlands.
6. Våga säg nej!
7. Skriva i bloggen varje dag!!

Och hittills så är det bara närvaron i skolan som ja klarat :) men men det med fingrarna är ju ett måste, som jag och julia har bestämt i två år nu att vi ska klara. men vi har ändrat det lite. Iår ska vi börja knäcka fingrarna mindre. Så att till nästa nyår ska vi sluta helt :D

pulis och ja :)


:(

Jag har enormt tråkigt. Mamma kommer aldrig och jag bara ligger i soffan och spelar på mobilen. Roligt liv :( städ dag idag kanske ? Eller så kanske man ska ta sig en promenad :) eller.... Nej, jag vet inte faktiskt :(


Morgon mys !

Hej :) förlåt för att jag inte kunnat uppdatera här så mycket. Men skolan går ju i första hand ! :) igår så var de ju fredag den 13 och de firade jag och Patrik med 11 månader :) sötnosen gjorde 3 rätters middag :) och vi låg i soffan med film och myste :) blev tidig säng gång för Patrik jobbar helg. :( men jag hade det helt super igår :)
Nu ligger jag i soffan själv och kollar på tv. Ska äta frukost strax och sen ringa mamma :) vi hörs lite senare :) kram!


Skuuuuula!

På väg att ta på mig ytterkläder för att sen gå ut i de tråkiga och mörka vädret för att bege mig till bussen och ha bästa idrott :) sen en lång skol dag ! :(


SoffaSoffaSoffa!

Tjiiiihoo ! Ska strax åka till uppsala och hämta systers m familjs soffa, för att sedan hämta min och Patriks soffa :) suuuper glaad :D


Ooops!

Råkade göra lite fel så bilden kom inte me i det förra ;) men här har ni den ;D


Skön start på dagen ! :)

Hej hej :) idag så vaknade man upp hos syster ryster :) och så hittills har jag bara tagit de lungt. :) Alex fixar lite i köket , men just nu lägger hon mio :) ska plugga lite strax så jag har de gjort. Skulle ju igentligen gjort det början av lovet men de har jag inte haft tid eller ork till ;) men vi höres sen :)


Bangårdsgatan!

Hej allihop! :) sitter hemma hos min syster Alex med familj :) myser med underbara mio :) har varit här sen halv sex i morse och jag och Patrik ska sova här i natt. Har bakat och hjälpt Alex att städa :) lagat köttfärs sås med :) hur är det med er alla rara läsare ? :) kramen !


Film maraton! :)

Hej hej alla glada. Just nu ligger jag i vardagsrummet och väntar på att börja med maten :) jag och älskling har tagit en lugn dag med bara film :) imorgon börjar han jobba imorgon så de är skönt att bara vara han och jag idag och ha mys stund :)
Igår så var min lille syster Emelie och hennes kompis här :) vi dansa lite och sånt :) men jag och Patrik stor städade även huse och tog bort julen :)
Imorgon ska jag till min syster Alex och vara där. Och kanske även köpa soffa :) ha de gött alla läsare ! :)

Bild ifrån urf :)


Singelingeling!

Vi är BÄST ! ;)


Nyår!.... Lite sent ;)

Tänkte skriva om hur nyår var :)
HELT SUPER! :D hehe, nej men min bror Feffe och hand familj kom ut. Så var det ju jag och Patrik och mamma :). Sen vid elva tror jag klockan var så kom min kusin micke och morbror perra :) Åt massa och umgicks. Gick ut och smällde lite raketer. Och gick in igen.lite kort fattat av kvällen ;) jag Denise Patrik och Feffe spelade massa sällskaps spel med. Riktigt kul. Hittade även min dagbok från jag var väldigt liten. Så att och läste lite av den med :)
Och jag Julia och denise kom på nyårs löften. Och mina kommer upp lite senare :) men iallafall hade det super kul ja :) hoppas ni andra också hade set :) kram på er !


Blää!

Sådär. Precis varit hos tandläkaren. Och har fin fina tänder. Men de ända negativa är att jag som jag alltid får höra när jag är där. Är att jag glömmer borsta två tänder. Och de spelar ingen roll hur jag gör. Jag glömmer dom jämt! Måste bli bättring på de nu!!!
Nu ska vi åka till Uppsala och låna hem Lill prinsen :) UNDERBART! :)


RSS 2.0