tjoooho

Sitter i skolan och har vård just nu och inte gör så speciellt mycket ;) kollar runt lite på onepiece. kanske ska köpa en till i julklapp till mig själv :D jul pyntade hela dagen igår och var även ut och lekte i snön :D
Ronja var hem till mig och patrik i helgen och nu har hon köpt tillbaka hubert :( saknar honom jätte mycket nu :( men tur att ja ändå kommer kunna träffa honom hos min bästa ronja :) sen har även casper varit hos mamma min och hällsa på. så har myst lite med henne med :) men nu ska ja jobba lite mera ja..
Hörs sen ! :)

Snart dags igen !:D

Bio tajm ! ;)

Sådär ja, har man legat sjuk nu i två veckor och de är fan det jobbigaste som hänt mig. Inte orkat ett skit, bara legat helt död i sängen :( gått ner massa i vikt eftersom jag inte kunnat äta :( så nu måste ja försöka äta hela tiden för att inte gå ner mera och bara gå upp igen ! Sen har jag varit och tagit två sprutor den här veckan mot TBC. Eftersom att vi snart ska ut på praktik. Men sen har de nog inte hänt så mycket mera. Men just nu väntar jag på att tiden ska gå lite fortare så jag kan gå till bussen för att möta upp min lille syeter som ska komma hit och sova kvar till imorgon. Så ska vi äta mat och sen ska jag emelie och patrik åka hem till min mor och hämta upp henne för sen bär det in till stan och lämna henne hos hennes kompis och hämta upp Julia ( min brors barn ) för att sen gå på Breaking dawn! :D Efter det åker vi hem till mamma och sover där allihop! ( utom mamma då och hennes kompis ;).. Så ska julia stanna här hela helgen och vi får se vad som händer. Men nu ska jag gå :) byebye!


Gammal sommar bild ! Saknar mitt hår !

Sjuk hela veckan :(

Ja rubriken säger ju en del. Har legat i sängen hela veckan mår inte alls bra :( hoppas att jag blir bra snart!
Har inte haft ork till att blogga, så har missat några dagar nu. Skriver nu bara lite grann. För ska sova snart så jag blir bra. Är det inte bättre imorgon får jag åka till sjukan :( och jag hatar verkligen sjukhus :( men nu orkar jag inte mer. Hoppas att alla mina läsare orkar hålla koll lite om jag skriver eller inte. Tappar massor nu :( men ha de bra alla. Uppdaterar så snart som möjligt !


Ny månad, Nya tag !

tjohoo :) blir lite kort sammanfattning :) i måndags så åkte jag och lämnade casper, och direkt efter det så åkte jag till maddis och micke. För micke fotograferade mig och min kusin mira :) var super kul och många fina bilder :) sen efter de åkte ja till stationen för att möta upp julia för hon följde med hem. Men med min otur så missade vi tåget men en sekund, men lite tur hade vi, för att nästa tåg gick efter en halv timme istället för en timme. Men iallafall så efter vi satt oss på tåget så åkte vi till tierp för mamma var där och lagade mat hos min syster och hennes familj. så vi åt där. sen körde mamma hem mig och julia till patrik. så luffa vi lite här. satt med iphone, ipad och dator, snacka om nördar :P men så kolla vi även på smurfarna :D var rolig men väldigt lång :P så blev lite tråkig till slut. men sen kom patrik hem och vi gick och sov ;) sen idag så skulle jag till skolan och göra lite tester kl 9. och duktig som ja är så vaknade ja tio i nio :p men tur så var patrik hemma så han körde mig och julia dit :) efter de så hämta han oss med. sen har vi inte gjort mycket alls. kollat på film och ätit. snart blir de säkert en till film ;)

 Lite bilder ifrån igår :)





RSS 2.0