Eftermiddag i stan :)

Hejsan :) sitter just nu på grändby centrums parkering och väntar på att tiden ska gå :) har varit och ätit på Kina med mamma Patrik och mammas kompis Annica :) snart ska jag och Patrik till ida och hälsa på lite grann :) sen blir de hem och sova. Blev ingen träddgårds dag med mamma idag. Båda var helt slut :P
Puss hejs!
Juste testar nya blogg appen så hoppas det blir bra :D


Hej igen :)

Guuud. jag har helt glömt bloggen :O ber verkligen om ursäkt för det :( .. Men har alla tankar på skolan så de är bara PluggPluggPlugg. Hoppas ni förlåter mig :D Tyvär har ja inte mycket att skriva om idag. Var hemma ifrån skolan pga att min mage inte är som den ska. så mår illa hela tiden :( Har tid hos en läkare om någon vecka så hoppas man kommer fram till vad de är nu.
Men annars är de bra :) Haft lite besök idag hos älskling med :) han mamma, mormor och två av hans syskon kom hit. kollade lite hur han bor och fikade :) sen när dom åkt så drog ja ut och jogga runt lite i tobo. medans älskling lagade mat :) Har ju haft benhinne inflamtion ett tag, har de fortfarande. men nu har ja börjat med träning igen :) så har tagit runda två gånger den här veckan. en gång var patrik med :) sen får vi se om jja kanske kör lite hemma träning hos mamma när ja ska dit snart :) Och älskling ska på träning.
Imorgon ska jag vara hos mamma hela dagen. :) ska ha en dag tillsammans i trädgården. Och det kommer bli riktigt skönt :) ska även sova där nu i natt. :) nu ska ja läsa lite tror ja :) har läsning på svenskan och ja har helt klart funnit en bra bok :) som ja och mamma köpte för ett tag sen men ja började läsa den nu när vi ska läsa på svenskan. Den är bra men hemskt. ( 14år till salu )  Man fattar ju nästan vad den handlar om bara på namnet. men det är en bok jag rekomenderar att ni ska läsa. den är inte roligt bra utan den är bra hemsk. om ni förstår?
Men ja kanske bloggar lite imorgon innan ja lägger mig. eller lite i helgen :) pöss på er alla !


Grymt gammal bild. men ja älskar dig ronja :D

Middag med mamma :)

hello! var hemma ifrån skolan idag igen. pallar inte att vara sjuk. missar en hel del och de suger så mycket. Jag lovar att har ja inte blivit bättre till imorgon åker ja till skolan ändå. Pallar inte att de alltif ska vara något ! Är väldigt förbannad på mig själv faktiskt. Och helgen är full bokad så hoppas  ja blir bra annars blir de bara sängen för mig :(
Men nog om de. sitter och fördriven tiden lite sp spelar en del :P Väntar på att mamma ska komma hit för ja ska bjuda henne på mat. :D fast lite fusk gör ja. Patrik lagade maten tidigare idag åt mig :) Blir kyckling, ris med curry. Och konstigt nog så är ja GRYMT sugen på de just nu. så hoppas mamma skyndar sig! Vanligtvis så hatar jag kyckling och spyr om ja äter de. ''/ Men nu ska j ner för låter som mamma kommer :) pusshejs!


Saknar sommaren, och min casper och älskling. I helgen kanske lillplutten kommer hit :) <3

Tönt!

Hej jag är tönt och tror att de är typ en mördare i huset någonstans. så nu tvingar ja patrik till att prata med mig tills han kommer hem ! Usch vilken tönt jag är. men bara för att det är kväll och jag är helt själv :( måste ducsha med men vågar inte rör mig typ :(


Skolfoto!

Idag hade vi skolfoto och de blev inte bra alls. :( usch på det!! sen hade vi ingen engelska eller svenska. så ja, vi hade bara vård och omsorg :) skön dag faktiskt. eftersom att jag fortfarande är sjuk. efter skolan gick ja hem till min syster alexandra och hälsa på lite. var ett tag sen och så träffa ja pappa och min bror martin med :) lite släcktträff ;) nej men så var mamma där med. och lilla Mio. så var en del. men vi fixade lite och sen efter en lång stund körde mamma hem mig eftersom de ligger på vägen hem till henne :) och min underbara pojkvän hade lagat jätte god middag åt mig. :) så åt nästan direkt när ja kom hem. och nu ligger ja i sängen och vilar lite. ska kolla på Hitta Nemo snart :) Helt klart världens bästa film. älskar den så :)
Men ni får ha de så bra. ja är verkligen jätte tråkig nu men ja är trött och sjuk så ni får klara er med de hära :)


Pusshejs !

....

Hejsan. har inte orkat skriva något idag.. och kommer inte skriva mycket heller. Pga att ja är jätte sjuk :( feber och massa illamående och sånt. sovit hela dagen fast ja försökt hålla mig vaken. åt varm middag idag iallafall :P lagom hungrig efter att inte ätit så mycket. :( men nu ska ja ducha och lägga mig igen för att sova för natten. hoppas på att ja är frisk imorgon! Får inte missa mera av skolan nu. Kommer gå även om ja är sjuk för vill inte missa skolan om ja ska vara ärlig.


Saknar capser, och saknar vintern..
Tiden då allt var så lätt.! <3

Fast ja älskar en del av livet nu med. men så mycket man förlorat. men är glad över att ja har den finaste människan på hela jorden i mitt hjärta.
Patrik olsson ja älskar dig ! <3

sjuk och de suger :(

Ja rubriken säger ju allt.
och eftersom ja inte mår så toppen så blev de en väldigt slapp middag. 

     
På menyn är de Grönt äpple, frysta köttbullar och frysta pommes. !

 I dont feel good ! :(


Första frågan till er läsare ;)

Hej jag suger på att komma på bra rubriker ;)
Nej men nu är de ju så att ja är i behov av en ny mobil :) så min fråga till er är:

Vilken mobil tycker ni mest om :) iphone 4 eller en samsung galaxy s 2 ? :)




Så vilken :)       Iphone                                           eller                                samsung :) 

Tack på förhand <3    

Skola! :(

Ligger i sängen och vilar lite. Hur myvket läxor och prov som helst :( känns väldigt jobbigt just nu :( hoppas att ja klarar de hära nu. Så mycket skola men så lite tid :(
ensam hemma med och har jätte tråkigt :( vill att tiden ska gå fortare så älskling kommer. Saknar honom massor :(
Nu tänkte ja fortsätta pluss och sedan laga lite mat :)


puss älskar dig ! <3

Bilder ifrån maskeraden :)


Jag :)


Patrik innan han bytte om :)


Jag och älskling :) <3


Jag :)


Jag igen :)


Min älsklings ko :)


Kärlek <3


Fredde, Alex och Mio


En munk och "jesus" :)


Party party..


Det var en hel del folk där :)'


Måste ha varit bra drag i dom dära cidrarna :p


Pappa under leken fula Lisa :)


Jag under samma lek :p


Galna kosjukan? ;)


Full fart på alla :)


Pappa igen :)


Födelsedags "barnet" :)


Rymt ifrån bondgården? ;)


Hade en otroligt rolig kväll igår med massor av roligt folk.
pusshejs nu åker jag och patrik till almunge på match :)

Maskeradfest ! :)

Hejsan alla glad :) Idag ska jag och patrik på maskeradfest hos Ae. ( min lille brors mamma ) :D Kommer bli väldigt kul hoppas jag. Synd bara att ja nyligen fick sveriges värsta mensverk :'( hoppas att de blir bättre snart. knapra alvedon och hoppas att de hjälper. håller på och fixar oss nu med dusch och massa sen hämtar pappa oss så åker vi :)
Idag sov vi kanske lite för länge :P men efter frukosten gick vi ut och stor städa en av patriks bilar som ska upp på blocket snart. Gjorde en stor städning efter de förra ägarna. Märks att de var bönder för var halm i hela bilen typ :P Sen har vi inte gjort så mycket mer. men nu ska ja fixa resten :)  bilder kommer imorgon. Ingen får veta hur vi ska se ut förens ikväll ;) och kommer ju inte riktigt sitta och lägga upp bilder där borta :)
Aja pusshejs! <3


JÄTTE gammal bild :P

7 Månader <3

Nu kommer de bilder ifrån våran 7 månaders dag :)

Älskling hämtade mig vid tåget efter skolan. så åkte vi hem till honom. så när vi skulle börja med maten bad han mig gå upp och hämta en tjock tröja. Först ville ja inte för är väldigt slö. Men gick upp ändå. Hade tankarna någon helt annanstans till ja kännde något konstigt under foten och kolla ner så såg jag dom hära rosbladen. Och fick världens leende. :)



Sen kom ja in i rummet och det var rosen blad över hela golvet och sängen. :) och så låg den en ros och ett kuvert på sängen :)



I kuvertet så log de hära kortet :) Och så skrev han den underbaraste texten till mig :)



Närmare bild på texten :)




Och en bild på den fina dukningen :)



Och en bild på maten.



Nu ska jag och älskling åka och handla lite mat :) sen blir det film och mys. Imorgon kväll så kommer de bli ett par roliga bilder tror ja ;) så kolla bloggen på söndag. kommer vara värt de :D
pusshejs

Hej alla vänner :)

Idag har det varit skola :) super kul, hel skumt att ja säger att skolan är rolig. men ärligt talat så älskar ja hälso lektionerna, idrotten och vård och omsorgs lektionerna :D underbart ! Sen finns de ju lite som gör att skolan är helt sämst men de går vi inte in på ;) Efter skolan så var ja in till stan för att träffa älskling och sedan åka förbi min bror och lämna lite spel till han och hans barn :) sen åkte vi förbi en telefon butik för att kolla lite mobil igen :) är fortfarande osäker på vad ja vill ha. Får se om de ens blir en ny mobil :) tycker inte riktigt om touch. ''/ Och idag har patrik köpt en ny bil. så just nu står de två saabisar på gården :P handlat lite mat och sendan åkt hem. Ätit middag och nu ska vi vila lite, kolla på film och mysa innan han ska på träning och ja till mamma :)
Kommer uppdatera lite mera imrogon eller ikväll beroende på hur pigg ja är ikväll när ja kommer hem till patrik igen. :) Nu ska vi kolla på film :) hejsvejslingonfejs ! :D


En bild ifrån Min och Patriks dag :) kommer flera bilder sen.
pusshejs<3

Lite bloggande :(

Hejsan :) förlåt men haft de så mycket med skolan. och igår så firade jag och min pojkvän 7 månader. så hann inte riktigt blogga :( sen är vi båda sjuka så har inte mycket ork. lägger ner mycket tid på skolan nu. och de är jag glad över :D Haft prov och förhör och ja hoppas att ja klarat de alla :) håller tummarna :D Kommer upptadera med bilder ikväll eller imorgon kväll om ja hinner. :)
Är hemma hos mamma nu och städar och donar :) så ska fortsätta nu. fyller ju år snart och kanske ska fira de. lite osäker men ska bestämma mig den här veckan hur de blir :) vissa har fått inbjudningar och vissa har inte. är för att jag varit så osäker, och vissa har även fått men ja har sagt att de är inställt. men ja lovar att ni får veta i slutet av veckan hur de blir. ber så mycket om ursäkt för det hära strulet :(
men imorgon så kommer ja ha ganska fullt upp. först skola sen massa saker som händer i stan med.
Men ni läsare kan få hjälpa mig med en grej :)
ska kolla på en mobil, men inte riktigt fastnat för någon än.
kom med Förslag. spelar ingen roll vilken :) säg den ni tycker är bäst :D !
Tack på förhand :)
puss !


Blir dom här två bilderna just nu. är ju hos mamma så har inga bilder på den här datorn :(
hoppas de duger ;) saknar den helgen massor <3

Mobilskit !

Sådär, äntligen hemma :) ätit varma mackor med te som Patrik gjort till oss :) Pratat och allt har löst sig och de är super skönt :) ska dricka upp mitt te och gå upp och vila lite för att sen åka med till patriks träning och sitta och plugga där eller så pluggar ja hemma . får se hur de blir. ;) har lämna in min mobil på lagning med och förhoppningvis är den klar om 3 veckor :) kollade lite på andra mobiler men fastna inte för någon :( och den mobilen ja har nu suger så mycket. så ska kolla lite till om ja fastnar för någon. hoppas de för hatar den hära mobilen. sen var ja och patrik och hämta lite grejer inför helgen. inget som ja kommer berätta än vad det är för de får ni reda på när helgen är slut :D något jätte skojj är det iallafall :D Har även kollat på typ 1000 olika bilar :O för patrik ska ju köpa ny. så nu har han hittat en och den kommer hem på torsdag tidigast :) har också ätit lunch i stan med patrik och kenneth ( patriks pappa ) :)


Blir en bild på gamal brandbil ;)

Juste sen så igår så hade ja ju lite överraskning till min underbara älskling. Lagade en härlig middag. Mammas köttfärsbiffar. Och den hemliga gästen var mamma ;) hon fick komma hit och göra biffarna annars är de ju inte mammas biffar ;P Och han blev jätte glad :D men nu ska vi upp och vila sen åka på träning typ ! pösshejs!


Här är dukningen innan ja bjöd ner Älskling <3


och sådär såg de ut när ja dukat fram efterrätten :) Tyvär så blundade älskling precis när ja tog kortet :(
och blev inte sån bra bild på själva efterrätten. var väldigt stressad :( men blev en super härlig kväll med min andra halva <3

Dagens outfit


Blir bara såhär nu :) mys med min onepiece hela dagen idag.! hejsvejs nu drar ja.
kanske hörs om ett tag ! <3

BLÄÄÄÄÄÄÄ!

Hej alla underbara läsare. mår verkligen inte bra idag. :( bara massa problem runt om kring och så lite små tjafs med min andra halva :'( så ja orkar inte mycket så blir hemma ifrån skolan. går inte in på detaljer hur de är. men iallafall så måste ja till stan till en jävla mobil affär. för att min riktiga mobil funkar inte fast ja nyligen lämna in den. så har dom dragit massa försäkring fast ja inte ens har någon längre. helt sämst. så måste fixa de så fort som möjligt. sen blir de hem igen och bara andas ut och försöka reda ut allt runt om kring. hoppas på att allt ska lösa sig snart för orkar inte det hära. 


Sådär känner ja mig just nu ! inte bra ....

hello!

Jag mår verkligen inte så toppen :( hela min kropp är jätte svag. vill inte vara sjuk.! så den här helgen har de ju inte hänt så mycket. var in på kulturnatten en sväng med patrik men var ju helt världelöst. fjortisar överallt som super sig ''fulla'' för att få uppmärksamhet. Verkligen synd om dom. men vi träffade en del folk och även mamma.

Idag så har jag pluggat på matten. kollat film och ska börja med vård och omsorg nu :) har prov på tisdag och hoppas att ja kommer klara de. inte bra om ja måste göra om de. men men väntar på att en speciell person ska komma och hjälpa mig lite :)

Sen så ska ja göra lite överraskningsmat till älskling som jag vet att han kommer älska :) för de gör alla ;) men vad det blir får ni vet sen. och vem den speciella personen är får ni med kanske veta sen :P hihih massa med hemlisar för älskling :D och ja älskar att göra hemlisar för han blir så glad över de fast de är en liten grej. och att han alltid blir så nyfiken ;)
Kommer nog inte blogga mera ikväll. för kommer ha fullt upp med pluggande, och ska iväg och hämta lite saker åt min bror. Ska försöka blogga imorgon, men kan bli tajt då med för ska till stan och fixa massa roliga grejjs :) men men vi hörs kanske imorgon. ska försöka de lovar jag :) pöss på alla mina underbara läsare :) !


Blir en bild på söta nöffe :) saknar honom jätte mycket. <3

Bilder !

Nu blir det ett inlägg med bara bilder :)

CUPEN

 Min söta lilla casper :)


 träffade även kim där :)


 Älskling som lär casper att öppna en cola burk :)


 en lite närmare bild :)


 Älskling :) <3


fullt ös ;)


 Hade varit perfekt bild om inte plankan va ivägen !

Världens Bästa Pojkvän !

kom hem efter skolan och då hade han köpt de här åt mig :)

Var en sportbh i paketet :)


Och så stod denna på bordet :) och så skrev han Värsta gulliga lappen
som de stod


Övriga bilder ;)


Gillar den hära bilen :) Ferrari limosin :D


Vill verkligen ha en sån hära hund. dom är verkligen de vackraste hundarna på jorden
Kärlek till dom <3


Avslutar med denna vackra bild på VÄrldens bästa bloggare ;) <3

Pluggplugg och ännu mera plugg.

Förlåt alla mina läsare. känner mig verkligen dum. ska upp med bilder på bloggen och skriva om vad som händer. det märks verkligen att när ja missar att blogga ett tag hur ni alla kolla min blogg väldigt lite :( ska försöka bättra mig. men jag har verkligen grymt mycket u skolan. ligger efter en del och så :( men jag gör mitt bäst :) så just nu sitter jag och gör matte och bloggar :) precis lagt in bilder på datorn med så ska rensa sen kommer de upp på bloggen. :D ska snart ner och börja med maten med så den är klar tills Har varit en helt vanlig dag idag med. Smått tråkigt med regn bara :( Juste hade idrott i torsdags. men på grund av min hjärnskakning fick ja inte vara med :( ska bara ta de lungt inte stessa och sånt nu till det går över. och så får jag inte använda mina ben för den där dumma inflamtionen aldrig går över annars :( men nu ska ja faktiskt göra lite flera tal i matten. men ska försöka uppdatera sen :)


Saknar dig lillan <3


Snabb info ! :)

Hejsan alla glada läsare :) Haft lite svårt att blogg nu . men kör en snabb blogging innan skolan. fått massa tid över eftersom att man börjar tio över elva :)
Men var ju på innebandy cup i helgen. för patriks lag var med. och det gick ganska bra för dom. Gick med i kvartsfinal men åkte ut då :( så lördagen tillbringa jag i allianshallen och en del av söndagen, men eftersom hans match på söndagen var ganska tidig så kom vi hem tidigt :) så åkte till patriks jobb och gymma. och har fortfarande lite träningvärk i armarna :( men kul var de. så när vi kom hem från gymmet så tog vi en halvlång promenad :) sen hände de inte så myvker mera på söndagen. I måndags så var de skolan som gällde. efter skolan så följde elli med hem :) pluggade som sjutton kan ja lova. men ligger fortfarande lite efter :( men de kommer vi till snart varför :P men efter sten hårt plugg så följde vi med och kolla när patrik hade träning :) efter de åkte vi hem och lagade varma mackor. var grymt länge sen man åt de och vart super gott ! :D eftersom att de var jag som gjorde det ;)
Tyvär så på natten slog jag huvudet i en säng kant och fick hjärnskakning. fast kom inte på de förns igår morse. minns att patrik massera mina axlar och skulle lägga mig ner och sova så slog ja i huvudet. sen minns jag inte mer. men patrik berätta att vi hade legat och diskuterat massa och sen hade jag bara somnat. och själv så minns ja inget och de är verkligen läskigt. så Vaknade ja mitt i natten och mådde jätte dåligt men tänkte inte så mycket på de och somna om. sen har jag vaknat och somnat flera gånger. även på första lektionen. sen så pratade ja med patrik så kom vi fram till att ja hade slagit i huvudet. för det mindes jag inte riktigt heller, så gick till en av mina lärare och pratade med henne sen körde rektorn mig till akuten och så va ja där. Tur är att de bara var lätt hjärnskakning. Sen körde rektorn hem mig och elli för fick inte vara själv eftersom man inte får sova. så hon höll koll på mig till patrik kom hem :) sen åkte hon vid fyra sen har jag och patrik bara tagit de lungt. han är jätte sjuk och jag hjärnskakning. Vilket gulligt par :P
Känner fortfarande mig inte så bra. men ska försöka gå i skolan för ligger efter. så nu ska jag fixa det sista och åka :) men kommer lägga upp bilder på helgen efter skolan :) så håll utskik :D
pöss <3


Förlåt :(

Har inte hunnit blogga idag och kommer inte hinna skriva något idag. ska sova nu för ska upp imorgon för patrik har samling sju i österby. men kommer skriva imorgon det lovar jag :D pöss gnatt ! <3

Blev bara någon random bild nu . hej då :)


Nu drar jag ifrån botten, för alla vill till toppen!

Har aldrig varit såhär lycklig förr. Jag har världens underbaraste pojkvän! och mina äkta vänner är det bästa som finns. Jag är så stolt över mig själv. och är alltid glad. skolan går bättre än ja någonsins kunde tro. Fattar inte hur man kan ha sådan tur som jag har idag!

Den var inte så jätte lång idag. men har tänkt mycket på hur alla nära har stöttat mig och fått till den jag är idag. det kan ha varit sådanna jag hade kontakt med för många år sen. Men dom har lärt mig så bra saker. de är både Unga, barn, vuxna och gamla. och Jag är verkligen stolt över att jag haft turen på min sida. :)
Jag vet att det är ett väldigt egoistiskt inlägg, men ja är verkligen stolt över mig. min pojkvän och vänner. för det är det ända jag har nu.
Jag älskar er alla men mest av allt så älskar jag dig Patrik Olsson. du har ställt upp för mig och gjort så mycket för mig. du kan inte haft det lätt. men du har aldrig gett upp. och jag lovar att du får tillbaka allt någon dag. när du behöver den hjälpen så kommer jag finnas vid din sida. för du ska aldrig få lida.
Och sen vill jag tacka ronja Kellgren, hon är en sån vacker person, både på insidan och utsidan. jag vet att jag alltid har hennes hos mig. och lyssnar på de råd hon ger mig, och hon har gett mig minnen under hela mitt liv. och jag är så lycklig att vi nu är sams. kanske inte är bästa vänner direkt. men jag vet att du finns.


Älskar er mest. vi livet ut ! <3

Otränad numer 1!

Hahah jag är helt hopplös. Hur ska detta funka :O Har ju börjat med promenad varje dag, och idag tänkte jag att jag kör lite styrke träning hemma. men gud så slut man blir. plus att ja inte ens gjort mycket. Kanske för en otränad men aah asso jag gör ju absolut inte lika bra som förr. det är verkligen synd. men tur att man har en pojkvän som är träningsnisse så han ska träna mig :)
Idag har det varit en hel galen dag :P Först i skolan så hade vi idrott första timmen, det började bra men efter att ha joggat små sprungit så fick ja as ont i mina ben igen :( så kanske ska ta det lungt tills dom blir helt bra. men gick iallafall den biten man skulle :) Sen hade vi grupp arbete som gick super bra :) hade med felicia isålde och pauline :) Efter skolan så drog ja och elli till stan och luffa runt lite :) va in på en del affärer och ja har hittat lite små saker ja vill ha men ska inte köpa något för det blir senare om ja kommer hinna med de :) träffade även henkan på stan. ( min gamla fosterbor.) eller vad man nu kallar det :) åkte hem vid sex typ. så gick ja hem ifrån tåget :) så kan ju säga att ja fått grymt mycket motion idag :D Lagade mat till patrik som han ska ha i matlåda imorgon. hoppas bara att han kommer tycka de smakar gott :) Har tränat lite hemma med och dansat. och ja är verkligen bäst på de ;) Nu ska jag kolla om kameran har laddat färdigt så ja kan få in lite nya och roliga bilder :)
pöss <3


Har redan lagt upp den här en gång men jag gillar den och orkar inte leta igenom allt ;)

RSS 2.0