Bekymmerna följer efter mig.... !

Vad ska man göra när allt blir så svårt? Fick vara lycklig i någon minut sen tar alltid någon bort min lycka. Fick tillbaka det jag saknat. men så kommer en annan och ska prata. och man bara saknar mera. Orkar inte det hära med att alltid förlåta. Jag vet att alla äkta är världa en andra chans. men vissa har fått många. hur många chanser ska man ge utan att det blir för många. Nu har du fått det du önska. så varför komma till mig och förlåta ? jag visste att du aldrig skulle ge dig. jag känner dig förväl. men att sätta så många mot min sida. var väl lite väl?

Nu är det såhär att jag blev överlycklig för att Ronja förlåter mig och vi ska träffas och prata. men bara därför kommer en annan och ska förstöra min lycka. har beslut ångest om jag ska förlåta den andra och bara glömma allt. men det som hände då är något man inte glömmer bara på en dag.
Vet att allt blev jätte rörigt nu. men dom som känner mig väl förstår precis vad det är jag menar. Det kanske är få. men vid den här tiden finns det ingen att lita på!...



Denna kväll var jag med dom två som jag verkligen älskar och som alltid kommer vara inristat i mitt hjärta!
Patrik och Ronja jag älskar er vad som än händer ! <3

Överraskningen avslöjas ;)

Igår så skrev jag ju om att jag gjort en överraskning till min underbara älskling :) han har tjatat om hur hans gräs ser ut. och att de behövs klippas. men han har ingen gräsklippare, så igår bjöd jag över mamma på middag och hon tog med sin gräsklippare. så klippte framsidan. hann ju inte bli klar :( men han blev faktiskt glad :) så idag när jag kom hem så hade Patrik klippt de som blev klar. och när jag kom in i köket hade han köpt en ros :D så underbart söt han är. och så hade skrivit jätte gulligt på ett papper brövid :)

men nu ska jag berätta om idag :) har varit en skön skoldag. matten är borttagen på sista lektionen så slutar i skaplig tid :) Men sen så är våran svenska lärare väldigt ovanllig. säger saker som man inte borde. ska inte ta upp det här för kanske inte är så kul för hon som är utsatt att alla ska få läsa. tänker på hennes bästa bara. så om någon undrar så kommer de inte fram om inte hon skulle berätta det. men kan ju säga att VO11 är den bästa klassen <3 har aldrig sett hur en hel klass verkligen bryr sig så mycket om hela klassen . även BF 11 ställde upp :) det tycker jag verkligen om. ser fram imot dom här 3åren tillsammans med bästa klassen. :) <3
aja nu fortsätter jag om dagen ;) fick lära oss hur man ska ta hand om elsa 84 år som ligger medvetslös :P hahaha riktigt rolig dag :) efter skolan hängde elli med hem. men nu har hon åkte. suttit och snackat massa skit ;) nu ska jag packa idrotts väskan till imorgon. ska testa Patriks shorts och kolla om ja kan ha dom :) men sötis har köpt sport bh till mig och nya shorts. men är inte säkert att dom passar så ska testa de imorgon :) Nej nu ska jag sluta skriva :) Packa för skoldagen , dansa, knäppa lite kort och kanske en liten promenad :D sen duschen film och sliiiiiipa :)
BYEBYE <3


Jag är jätte tråkig jag vet. lägger inte upp så roliga bilder. men håller på och rensar allt på datorn så orkar inte leta upp någon. men jag och min älskade onepiece. funderar på att sälja den och köpa lite nya . :)


Minnen som aldrig försvinner !

Vi hade en underbar tid tillsammans och det är något jag aldrig glömmer. Du var den närmsta vännen jag någonsin haft och jag kommer att sakna att inte få prata med dig mera. Jag vet att jag sagt för mycket. Och att jag gjorde bort mig totalt. Och jag ångrar det. Men allt var inte mitt fel. Jag hoppas att jag kommer klara av mitt liv utan dig. Vi var som en. Och vi har kännt varandra hur länge som helst. Jag är inte samma person som jag var då. men jag försöker mitt bästa. men man mognar även till sig och det är nog det bästa. Men jag kan säga att hur mycket du än hatar mig så älskar jag dig fortfarande. även fast jag vet att de är slut på våran vänskap från och med nu. Men du vet att du alltid finns i mina tankar. Och jag hoppas verkligen att du klarar av livet och fixar skolan till toppen. tyvär så kan ja inte hjälpa dig längre men jag hoppas verkligen att du blir lycklig! Du är det finaste någon någonsin kommer att få. Ta vara på ditt liv och gör inga misstag du kommer ångra. jag har redan gjort mitt för jag förlorade den jag älska. men snälla, gör ditt bästa ! <3


Kommer aldrig glömma den hära dagen. och jag vet att du även minns den.
Vi har skrattat och gråtit tillsammans. Man kan i stort säga att vi faktiskt gjort allt tillsammans.
Jag älskar dig R ! <3


Matlagning och Överraskning :D

HELLO MY FRIENDS :)
nu har jag bjudit mamma på en suverän middag :) Och plockat undan all disk och Gjort en överraskning till min gulleplött som jag vet att han kommer bli super glad för :D inte världens största grej men ändå . kan inte skriva vad jag gjort eftersom att han läser min blogg ;) så kanske skriver imorgon. ;) alltid kul att retas med dig patrik ;) <3
Ska skriva klart min uppsats nu sen duscha fixa lite till hemma och slå in lite julklappar. Är verkligen ute i godtid nu :) har även bestämt hur jag vill fira min jul i år. men inte direkt kommit på hur det blir när jag fyller 18 :P känns väldigt bra de ''/
nej nu ska ja sluta skriva här. kanske blir ett sista innan jag lägger mig. får se hur de blir. ska iallafall till skolan imorgon så måste orka mig upp och försöka få den sömn jag behöver med :)
GOOD NIGHT MY FRIENDS ;) <3


I LÖÖÖÖÖÖÖV YOU ! <3

Skoldag hemma!

Idag har jag varit hemma ifrån skolan. :( Suger att man missar en hel dag. och de är idag vi går väldigt länge ''/ Missar första engelska lektionen med. så det känns helt världelöst. men men, har legat och vilat för det mesta. ätit lite och läst en bok. ungefär vad min dag har handlat om :P nu sitter jag och försöker göra klart mina läxor eftersom jag kommer få en del imorgon eftersom jag missat idag. så jag kommer ikapp alla andra i klassen. hoppas dom haft slapp dag så ja inte har så mycket att ta igen :D Får se om mamma kanske kommer hit till tobo eller om ja åker hem idag. :) men nu ska jag fortsätta med läxan :) får se om jag uppdaterar mera idag :)


Jag älskar dig, vad dom än händer <3

En halvtimmes skol dag !

Har inte hänt så mycket. Igår var man hem och gjorde klart läxan. sen åkte man tillbaka till älsklingen :) Kin, Johan och Viktor kom till mamma med så fikade och sånt där.
Idag började 11:35 sen när man kommer till skolan har läraren satt upp en lapp att vi skulle börja tolv, och om hon inte hade kommit till kvart över så skulle vi få gå hem.så kommer hon självklart lagom till kvart över. men skönt ändå eftersom de var den ända lektionen. så jag åkte inte dit i onödan. men sen fick jag och elli sluta kvart i för att hinna med tåget. Jag har ju benhinneinflamation så får inte gå fort, så var därför vi fick sluta tidigare. sen hämta Patrik mig vid tåget så åkte vi hem till han åt lite lunch och sedan åkte han iväg till jobbet. Nu sitter jag i sägen och bloggare lite och ska renskriva läxan och sen maila in den :) hoppas på att man får bra betyg på den. :) sen kommer mamma hit och ska lämna gräsklippare och hämta mig :) nu har ja inte mycket mera att skriva. :P


Haha lite gammal bild ;) <3

Dagens eftermiddag och lite mera :D

Följde med Patrik och kollade på deras träning match idag. Han var ju inte med och spelade för att papperna om klubbbyte inte är färdiga än. ( han spelade tidigare med örbyhus men har nu bytt till österby ) och självklart van österby ;) de spelade mot storvreta.


Här är vissa som spelar :) För dom som inte vet så är Blå/Vita Österby och Röd/Svarta storvreta!


Och såhär slutade matchen :)



Och här är en bild på mina nya glasögon :) efter som min syster kin ville att jag skulle lägga upp en bild på dom :) <3

Och efter träningen så åkte vi och andades lite för har varit lagom mycket stress. sen började vi att måla om klädkammaren så nu är den fin :) och imorgon ska vi hänga in massa nytt :D men nu ska jag och Patrik fika lite sen blir det film och sedan sova.
Imorgon ska vi ta en liten promenad och se hur mina ben funkar. fortfarande enormt ont i dom. hoppas att dom blir bättre snart ! för klarar inte av att inte få springa eller gå längre :O
Pöss gnatt ! <3


lite tid för bloggen!

Haft fullt upp med skolan och annat den här veckan så har inte haft någon tid till att blogg.
men i tisdags var ju mamma här och vi gick ut i skogen. men det gick inte så jätte bra. var sten överallt så blev inte så mycket. sen skulle vi byta skog men var hus överallt. så imorgon blir det kanske skogen om hon får någon tid till det.
I onsdags köpte patrik massa saker till huset. och vi fixade massa hemma. hände inte så mycket mera.
I torsdags så var vi till melins och köpte skor och lite mer. så nu har ja spring skor  :D väntar bara på att min inflamtion ska gå över i benen sen blir det ut och springa. patrik hade träning på kvällen och jag följde med. men satt kvar i bilen för mådde inte så toppen och vågade inte gå in. :P
Sen igår så var vi till gränby, handla det bara mat men gick runt och kollade vilka affärer som öppnat och sånt. var för mycket folk så ska dit någon annan dag när det lugnat ner sig och handla nya kläder. ;)
Idag så kommer inte så mycket hända vad jag vet. patrik ska ha match och sen blir det väl lungt.


I miss you too much!

lååång skoldag och massa mer :)

Idag har jag gått i skolan grymt länge :P men hade även jävligt kul :P hoppas på att det blir flera sånna dagar :)
mamma har kommit till älkskling och lagat mat till henne och mig :) älskling är på träning just nu så han får mat när han kommer hem. Jag och mamma ska ut i skogen snart och efter ska jag ut och springa om inte älskling kommit hem. har han kommit blir de promenad senare :) sen sova. imorgon har man sov morgon. börjar tjugo över tolv ;)
bilder ifrån skogen kommer troligtvis in ikväll eller imorgon om de blir bilder :)
pöss <3

Måndag 22 !

Hej alla underbara läsare :) grymt glad över alla som tar sig sin tid och läser om mina små dagar ;) Idag har jag haft en helt vanlig skoldag. träffat lite gamla vänner med så varit kul :) sen efter skolan skynda sig jag och elisabet ( stavning ) oss till tåget men missade precis. :( men tog bussen in till stan istället. så hämta patrik mig på station och vi åkte till plantagen. köpte ett antal blommor och lite krukor. efter det tog vi en tripp till gränby, köpte två nya linnen till mig och sen handla vi enormt mycket mat och inte fyllt ställena än :P sen skulle vi åka hem men tog ett tag för att bilen skulle kunna åka iväg :P regnade in lite granna i den ''/ men sen kom vi hem och packade upp alla mat grejer och sedan bo satte vi oss med blommorna i duschen. ;P planterade om de felsta men nu står dom på plats i fönstrena :D nu sitter jag på golvet i vardagsrummet och bloggar lite medans jag hyrt in mamma att laga lite korvstroganof till oss :) sen blir de en promanad och dusch sen sova. blev väldigt sent igår. för patrik var och köpte bil i åkerlänna och sen efter de åkte vi till gimo och hämta mammas bil . så var hemma vid 2 ungefär.


Maten vi handlade idag :) <3

Söndag !

En helt vanlig dag. har inte hänt så mycket idag. slöat i sängen. och älskling letar efter en bil. tror han har ringt på en del nu. hoppas på att han hittar någon snart så att man kan göra något kul :)
blir en promenad snart med hoppas jag :) om han får lite tid över. eftersom att jag inte hittar i tobo :P
men nu ska jag ner och äta lite lunch för magen kurrar lite granna :)
och ja hoppas att min blogg snart blir klar :)
tjaoo tjaoo !


Information !

Hejsan! nu blir det de sista inlägget idag, :) ska börja sattsa lite nu med bloggen och försöka blogga varje dag :)

men nu kommer de inte så mycket intresanta grejer, men hoppas du tar dig lite tid att läsa det jag skriver ändå :D
först så vill jag skriva att min kära pojkvän sålde sin bil idag. så nu sitter vi fast här i tobo ;) han tok kollar blocket för att hitta någon rolig bil att åka. Det började lite roligt, för vi satt och pratade om bilen igår, och han funderade på att behålla den och spara andra pengar till nya huset och möbler och sånt. och jag tyckte de lät som en bra ide. sen idag på morgonen så ringde en och kolla om bilen fanns kvar. och sen kom dom och kolla. så var dom inte helt säkra så dom skulle tänka ett tag. sen fick älskling lite panik och visste inte hur han skulle göra. men slutade med att dom köpte bilen. :) så nu har han ju pengar att lägga på huset. men ingen bil att åka. och de tycker ja är kul :D men troligtvis så ska han åka och kolla på någon bil imorgon och köpa.


Bilen som älskling sålt nu :)

Sen har jag lite att skriva om onepiece :) jag har velat ha en speciell onepiece nu ett tag, så skulle ja in och kika lite på den nu för hade tråkigt. så är den slut !!! och ja fick världens panik. jag är helt kär i den och hade bestämt mig verkligen för att köpa den. men nu så är den veck . så ska åka till stockholm och kolla om dom har den på affären annars blir det norge nästa :D


Jag i en av mina onepiece ja har nu :) <3

och sen så har jag börjat med att gå ut och gå en liten mellan promenad varje dag nu för att få upp konditionen. ska börja träna och sånt mera oxå. ska ju sattsa på att bli Brandman :D så nu är de bara att röra på fläsket ;) fast idag tar ja nog en slapp dag. för den här dagen tog slut så fort så nu är klockan mycket och börjar bli trött. sen har jag min fotbolls skada i knät som gör väldigt ont så ska inte gå så mycket då heller, men imorgon bitti så blir de en långis :)


En bild ifrån en promenad med älskling i början av året :)

och det sista för idag är fotografi :) jag älskar att ta kort på allt möjligt. :) men är kanske inte den bästa på det. älsking har ju köpt system kamera för ett tag sen men inte hunnit använt den så mycket, så de ska bli en förändrig från och med nu :) har en ''liten'' bok hemma om nybörjar fotografi som ja ska ta i tu med :)


Blir en lite halv fjortis bild och det var ett tag sen ja tog den men syns att de är jag som tar kort ;)
+ att jag saknar verkligen mitt älskade hår ! <3


nu blir de film med popcorn sen sova :) pöss <3


regn dag !

Helt världelös dag. regn hela dagen. kom förbi två som kolla på älskling bil med. får se hur de blir om dom köper den eller ej.
var hem och städade lite och rensa i rummet. sen har ja och patrik hållit på med scrapbooken. :)
blir nog en promenad ikväll efter maten :)
kollat på film med och blir nog en till med lite popcorn och te :)



Helt klart en av de bästa barn filmerna :)

Bio kväll :)

Idag hade jag min första riktiga skol dag :P gick ganska bra men över drivet mycket rast ''/ efter skolan åkte jag hem till patrik och duschade och fixa mat och sen åkte vi in till uppsala för att se bilar 2 :) Gick med casper ebba jessica och adde :) den var grym ;) efter bion åkte vi hem till patrik och tog en regn promenad. var riktigt härligt :)

                     


Världen i en ny syn :)

hejsan alla läsare. idag så fick jag meddelande ifrån synoptik att mina glasögon var klara att hämta :) och super glad blev jag :) nu ser jag hur den vackra världen ser ut på riktigt ;) hur häftigt som helst. har haft väldigt dålig syn och hade andra glasögon ett tag som inte riktigt har funkat för mina ögon. men nu ser ja verkligen :)

Lite mera saker som hänt idag :) jag och älskling tog nästan allt skräp ifrån vardagsrummet ut till bilen. sen har vi rensa lite i förrådet. och slängt all skräp vi fick plats med på Gatmot :) ( återvinningstation ) har ju varit ledig idag så har grejat lite och pluggat :)
Men nu ska ja fixa det sista och sen sova. för skola imorgon och ska vara pigg som satan :P
Gnatt !


17 Augusti!

Idag var de första dagen i skolan, gick faktiskt bättre än ja trodde. Känner en i klassen som ja gick med från ettan till sjuan :) så hade lite att prata om med. sen fick man bra shema med. och så är man ledig imorgon. men kommer bli llite jobbigt att gå i den skolan eftersom den består av mesta delan av fjortisar, pundare och players :P men tur att de finns lite vättigt folk där.
Efter skolan så hämta patrik mig och så åkte vi hem till honom. så fixade vi lite här och sen åkte till örbyhus och handlade mat och hem till mig för att hämta lite kläder och sen tillbaka hit till tobo och laga lite mat och åt, efter maten åkte patrik iväg på innebandy möte och ja fixade lite hemma. pluggat lite med. bloggat massa oxå :P sen när han kom hem gick vi ut och gick en runda här i tobo och har nyligen kommit hem igen . nu ska vi duscha med tända ljus och sen mysa med film och popcorn. ska sova här i tobo för första gången med så ska bli spännande :)

och för läsarna som undara så har jag sökt omvårdnad på högbers skolan i tierp. och nu ska jag sattsa stenhårt på skolan så börjar med att träna idag och framöver :) och massa plugg blir det. och kämpande. men ska verkligen klara de hära nu för att sen gå tre år till på högskola för att bli utbilldad som brandman :)
Tjohejj de här e sista inlägget för idag !


saknar sommaren och tiderna. men nu är det bara att gå vidare!

6 Månader !

Idag har jag och älskling varit tillsammans i 6 underbara månader. 




Du lyser upp min dag. Du är det bästa som hänt mig hjärtat! Det kommer alltid vara du och jag.
Jag älskar dig ! <3

American car show!

Jag och älskling åkte in till stan för att gå på bilutställning. träffade en massa trevligt folk. hade jätte kul med. sen var de crusing dax på kvällen. kin och viktor kom dit. så var med dom och famljen palm. och massa andra i släckten och vänner man träffade på. sen när allt var slut så åkte jag och patrik hem och med följde kin viktor och casper :D


finfin bil som är grön :D


och sen denne häftige :P


och sen älskar man ju bara den här bilen :D


mina kollegor ... om några år ;)


Jag älskar verkligen färgen på den här bilen. bäst såklart <3


och sen avslutar jag med en vacker bild på mig och emilia :) <3

URF 2011 !

UPPSALA REGGAE FESTIVAL!

Hade de super kul på reggae festivalen :) åkte till sävja på torsdagen och lämnade
packningen sen åkte vi och lämnade bilen i bergsbrunna och sedan ner till stan :) sen
har man ju varit på stan under hela helgen förutom den stunden man sov ;) orkar inte
skriva så mycket men kommer en del bilder :)


Dag 1 

  
älskling :) <3


nisan :)


jag och julia som fläschar för älskling ;)


jag :P


nisan


stefan


jag nisan och julia


Dag 2



pacningen dag två :P


Platsen där allt hände ungefär :P


jag :)


fina gubben :)


nisan :)


denise och jag som köper alkohol fri dricka :) och lite godis ;)


älskling :)


Elin :)


Kapten Röd <3


och igen <3


fotbollen som var med om mycket den helgen :P


stefan och jag :)


jag :)


älskling :)



älskling och jag :) <3


julia och jag :)


joel och någon :P


Dag 3


jag


min sexige bror som gör.... jag vet faktiskt inte ;)


våran packning ner till festivalen tredje dagen :P


tre kusiner i rad :)


Jag :)


och ( kusin ) patrik som gör något ;P


sexige kusin ted :P


fina kusin stefan som borstar tänderna ;)


glada som tusen på väg in på området :)


Jag och lill nisan som rider på min rygg ;)



Så nu var bilderna slut ifrån urf helgen. och den var super. förlåt att de e
väldigt mycket bilder på mig med älskling tog kort så självklart mest på mig :P
pöss på allt roligt folk som var där och var super sociala :) <3

23 - 1 !

23 juli ! Idag åkte jag och patrik hem till johan och kin! Satt och pratade en hel del om
massa skit :P dom bjöd på mat. var suuper gott :) grillad älgkött :) jag och kin boxades
oxå.. och de var enormt roligt för att kin är så känslig ;) sen på kvällen spelade vi kort
som var skit svårt i början men sen gick de bra :) åkte hem sent på kvällen/natten


Jag och älskling som väntar på mat ;)

Jag innan min och kins stora match :P

full rulle i huset :) .... och ja vann :D

26 juli !  
Idag åkte jag patrik och adde eckerölinjen. :) Men de blev inte riktigt som vi hade
tänkt oss. gick upp vid sju för skulle åka hemmifrån åtta för båten skulle gå tio. så när
vi står i kön till båten så säger dom att de är fullt med bilar om man inte har bokat så
vi åkte och lämnade bilen på parkeringen. så fick vi stå en annan kö. och där blev de
oxå fullt. så vi fick välja att ta tre båten eller åka hem. och vi valde självklart tre
båten. så under tiden vi väntade så åkte vi och spelade minigolf. och sen var tiden
borta. så åkte vi tillbaka och då kom vi med :) handlade lite allt möjligt. hade jätte kul
på båten men orkar inte skriva om de så kolla bilder istället ;) på väg hem så svängde
vi förbi karin med familj. ( fast var bara hon hemma)  ;) och satt där någon timme.
men måste bara berätta att allt var skit bra och kul förutom fyra saker. slog i foten
tre gånger och fick sår efter sen när vi kom hem skulle vi laga mat så brände ja mig på
stekpannan så har en brännsår nu. :(


Den svenske Tiger Woods ;)


Se upp! Nu slår jag ;)


Koncentration på högsta nivå ;)


Dom tre musketörerna intog golf banan


Fin bild på en fin tjej /Patrik


Fore!


I kön till båten :)


Middags dax :)


mums, mat ;)


Bror :)


Kärlek <3


På väg hem ifrån båten

28 juli!
Idag åkte jag patrik adde jessica och barnen till gröna lund :) hade jätte kul. men
orkar inte skriva om så mycket här så får bli bilder istället. :p


Caspers första tågresa :)


Hela gänget :)


Älskling :)


Lilla frittfall


I väntans tider i en av alla köer vi stod i


Jag och Casper åker karusell :)


Brum brum :P


Casper :)


Älskling vann denna till mig <3


Glad :D


Mera karusell :D

29 juli !  
idag har jag och patrik målat sovrummet hos honom :) har varit i huset hela dagen och
grejat :) finns någon bild på sovrummet :) men de är inte så mycket :P


Jag älskar dig Patrik <3


30, 31, juli
Idag kom emelie och mirre till oss för att hjälpa till vid huset :) gick jätte bra och
börjar bli super fint. mirre åkte i söndags men emelie stanna :) och är fortfarande
kvar ;) har varit och hjälpt patrik under alla dagar. :)

1 augusti ! idag åkte jag patrik och emelie till hans pappa efter patrik sluta. för skulle
iväg och kolla på ett köksbord :) köpte de med och är skit fint :) sen efter de så åt vi
hos patriks pappa :) sen åkte vi hem och greja vid huset och sen åkte vi hem och sov :)


RSS 2.0