Detta är ett krav !

Haha satt och snackade skit med min underbara fina vän Ronja , så sa hon att jag måste skriva om henne på min blogg. Och självklart gör jag de ( efter lite tjat ) haha , men hon skrev att jag skulle skriva att hon är bäst. Men tyvärr stämmer inte de. För det är ju självklart jag ;) nej men ja kan iallfall säga såhär. Att Ronja är den underbaraste vän man kan ha, spelar ingen roll hur mycket vi bråkar och kan hata varandra ibland, så finns hon ändå där när man verkligen behöver den där fina vännen hos sig när de är tungt. Tyvärr har hon varit lite ego den senaste tiden och inte träffat mig så mycket. Men de gör inget för jag älskar henne ändå ! :D


Ger upp...

Det värsta som finns är falska människor ! Och jag orkar Inte längre ha dom kvar i mitt liv, hur jag än försöker så funkar de inte längre !
Är så otroligt jobbigt att nästan ha förlorat alla vänner jag haft. Men de är ändå skönt att faktiskt få veta vilka som är falska och inte.
Så från och med nu skiter jag i er idioter och för en gångs skull nöjer mig med se fina jag har kvar.
Detta är de sista inlägget jag någonsin kommer gnälla i. För från och med nu ska lilla Elin bara se framåt på allt och ingen idiot ska få förstöra mera av mitt liv.


Orkar inte !!

Ger snart upp ! Alla falska personer som drar ner mig jämt och ständigt! Alltid kommer med massa lögner. Har nog ingen vän eller familje medlem som inte svikit mig. Varje dag får jag höra en ny lögn. Och ändå undrar andra varför jag inte mår bra ?
Kan inte fatta att faktiskt min närmaste vän jag haft någonsin. Är så långt bort ifrån att vara en vän. Vill bara flytta långt härifrån och börja om på nytt med Patrik och Aron. Komma bort från varenda än och bara lära känna nytt folk. Äkta personer som inte sviker en varje dag !!
Ska sanningen fram så, hatar jag er så kallade "vänner". För ingen av er har ställt upp.


RSS 2.0