SOCKERVADD!!!

Imorgon ska jag göra sockervadd, bara så ni vet :P


Super trött!

Är hur trött som helst men kan inte somna :( har legat och kikat på Chicago fire. Sån jävla bra serie. Drömmer mig bort, vill verkligen plugga klart nu så min dröm kan uppfyllas. Blir så himla lycklig när jag tänker på att ja ska bli brandman sen. Får liksom ett leende på läpparna när ja tänker på de :)
Väntar på att lärarna ska höra av sig så jag får börja plugga igen :)
Och på måndag försvinner stygnen och då är jag äntligen bra i foten igen :D


Förlossningen!...

Den 12 november kl 00:20 hade jag vatten avgång. De va svårt att tro att man haft så mycket foster vatten i magen som de kom ut. Satt på toan en timme och då hade de inte slutat runnit än :O men iallafall. Var på förlossningen vid två tiden ungefär, och där gjorde dom den vanliga undersökning som man gör när man kommer dit. Jag hade bara haft några värkar så egentligen skulle vi fått åka hem, men tyvärr va de för lite rörelser i magen så dom ville ha kvar hos för övervakning. Under hela måndagen så hända de ingenting alls förutom att värkarna blev tätare. På tisdagen så hade de inte hänt något heller. Så fick göra en ballong vidgning men de vart inte så mycket bättre av det. De satte in epidral så jag kände inte av värkarna alls. På tisdag kväll kommer läkare och barnmorskor in och säger att jag ska bli igång satt eftersom inget hänt. Och vi beslutade att vänta till onsdag morgon så jag skulle få sova så jag skulle orka förlossningen. Men på natten så fick jag problem med epidralen. Den slutade fungera och jag fick enorm smärta i ryggen. Kunde inte röra mig alls för de gjorde så ont. De kom massvis med personal och till slut så gjorde dom beslutet att göra akut kejsar snitt. Jag kan nog inte beskriva hur rädd och ledsen jag blev när dom kom in och sa det. När vi hade kommit in till operation salen och dom skulle ge mig bedövning så vart de strul där med. Bedövning funkade inte som den skulle, jag tappade känslan i benen och dom åkte ur sängen. De sista jag minns är att dom säger att ja skulle andas syrgas och sedan somna. 5 timmar senare vaknar jag helt ensam i ett rum och kan inte få fram ett ord. En läkare kommer precis till jag vaknat och berättar att jag hade fått en pojke som var hos son far på deras rum. Och ungefär en timme efter att jag varit vaken fick jag äntligen åka upp till rummet och träffa min fina familj ! <3
Där berättade Patrik att lille Aron haft problem med att börja andas. Så dom fick hjälpa honom. De tog en stund men när han väl börja andas själv så var allt bra.
Det var en extremt jobbig förlossning ja var med om. Men jag ångrar inte en sekund. Jag har fått det finaste och underbarare barnet i världen och kommer alltid älska honom.


Vad gör man inte för vänner...

Imorgon ska jag försöka skriva om hur min förlossning var, och de kommer ta evigheter. Men min kära vän Therese ville läsa om den så va gör man inte :P eftersom den pågick i 3 dygn så är de en hel del att skriva :O började skriva om första natten på förlossningen men blev helt slut så hon får vänta med resten. Blir som en liten saga för henne ;)
Kanske tar och lägger upp lite modell bilder med sen Helgen om ja orkar ;)


Mardrömmar...

Börjar närma sig säng dags och jag får ångest över de. Jobbigt att sova för drömmer bara mardrömmar. Trodde dom hade försvunnit förr men tydligen ville dom komma tillbaka. Önskar bara dom kunde försvinna för gott !
Det är tur jag har min familj som gör mig lycklig och alltid finns hos mig ! Skulle aldrig klara det här utan dom.


Värdelöst!

I tisdags opererade jag min tå. Så sen dess har jag bara legat i soffan. Har så otroligt ont i tån :( de här är nog det värsta jag varit med om ! :( och under denna vecka har lille Aron varit hos Agneta på dagarna eftersom ja inte kan gå och Patrik jobbar. Känns så ensamt utan min lilla prins. Men jag kan ju tyvärr inte göra så mycket "/
Men de börjar bli lite bättre i tån så snart kan ja nog börja ta hand om min prins igen :)


Över trött!

Ligger i sängen och kan inte sova :( har varit super trött hela kvällen men precis när Aron somna så vart ja pigg igen :( och har super ont i magen för käkar antibiotika för på tisdag ska jag äntligen få operera min tå :)
Ska försöka skriva liten sammanfattning om 2012 snart med ;)
Och jag ska försöka skriva lite mera på bloggen. Men har fullt upp me Aron :)


RSS 2.0