Nu drar vi!!!!

Byebye alla vänner för nu sticker vi :D


Lycklig Tjej !

Snart kommer Patrik hem, så typ direkt så ska han ja och Ronja åka till Rasbo. ( till hans pappa ) Så ska vi sedan åka till Linköping tror ja de va :P haha inte helt säker men nånstans ska vi och köpa bil. ;) men men vi höres sen :D


Heart Breakers

God morgon vänner :)

Blir en väldigt lugn dag efter att suttit vaken hela natten, och ja vann ju såklart eftersom att ronja däcka innan mig :D Haha första gången typ men men :P Vart en hel kväll hos Tomas. :) spelade uppsala spelet och ja förlorade STORT ! men glad är jag ändå :)
Men men just nu ligger ja på golvet och rensar alla filmer ! så sjukt många -.- men de är alltid kul med film. Idag började jag dagen med Heart Breakers ! :D Men nu tror jag faktiskt att jag ska spela lite xbox och ikväll blir de att kolla på innebandy eftersom att Ronja är grymt tänd på en i Patriks lag. Så vi får väl hoppas på att han tränar idag då så hon har något att kolla på ;) hihi.. aja nu ska ja försöka få ronja lite social :D
byebye ! :)


Saknar dig Torkel! Du är värkligen bäst <3

Detta är en av mina gamla kaniner, saknar dom så mycket. Tyvärr så har alla dött :( <3


Ackis!

Sitter på stationen och väntar på att tåget ska komma så jag kan åka till Uppsala och hälsa på sjukhuset. Ska lämna lite prover.. Snälla lilla Ronja ska möta mig och gå med dit. Sedan åker vi två hem till Patrik :)
Kommer bli GAAAALET den här veckan ;)


Snabbis...

God morgon alla läsare :)
 

Nu sitter jag i soffan och äter lite frukost framför tv :) Ska plugga en hel del idag. Och så ska jag ringa massa läkar samtal och till min APU :) Blir inte så mycket skrivet idag.
Men underbara Ronja ska komma i veckan. Får se om hon kommer idag eller imorgon :)
Nu ska jag Plugga så vi hörs lite senare :)


Biltur i de härliga vädret!

Nu har jag och älskling fixat oss och ätit frukost. Ska åka och hälsa på Tomas och Linn :) Blir att titta på någon film. Minns inte vad den heter men :P Aja nu ska vi åka. :) Hoppas ni alla får en super dag i det här HÄRLIGA vädret :) för det ska iallafall jag ha :D
image description


Johan Falk!

Just nu så fixar älskling med tvätten ;) men annars så sitter vi och har ett litet Johan Falk maraton ;) riktigt bra filmer faktiskt :D
blir inge främmande idag. Så vi tar de bara lungt och har en härlig myskväll :) suuuper skönt faktiskt :)
Hur spenderar du din Lördag kväll ? :)


Lördags mys!

Hejsan :) Idag så tog jag en väldans skön sovmorgon med älskling :) det var otroligt skönt faktiskt och välbehövd :D
Nu så ska vi lägga oss i soffan och ta de lungt :) Kanske kommer få besök senare men vi får se :) blir nog en väldigt lugn dag idag med. Skönt att bara få vila ut sig :) Hoppas ni andra kommer få en super helg :)


Hemma kväll!

Sådär ja, nu sitter ja lite i lugn och ro ett tag till. Haha de blev lite stressigt i förra inlägge. Men dom i BF skulle ha redovisning så var tvungen att logga ut direkt :P men iallafall så åkte ja och Patrik till vendel gården då han slutat jobba. För att jag skulle prata om min APU. Men då var inte chefen där så ska ringa henne på måndag :) sen åkte vi hem till Patrik och har stor städat. Och nu väntar vi på att maten strax ska bli klar :)
Ikväll så ska han och jag bara ta de lungt, äta lite gott och mysa framför tv och film :) äntligen ska vi få lite tid tillsammans :D och så i helgen ska han nog inte ha någon match. Så de kommer bli underbart att få vara med honom en hel helg :D men nu så ska jag kolla till maten :) vi hörs sen :D hoppas alla som har lov nu får ett super skööönt lov. och att ni ändå har tid att läsa min fina blogg :D


SPORTLOV!

tjiihooo snart så börjar äntligen sportlovet :) ska bli skönt med sovmorgon och bara lugna dagar :D UNDERBART :) men nu måste ja dra ;) skriver när ja kommer hem :)
BYEBYE!

Barn kalas ! :)

Hej och Hå :) Sitter i skolan nu. Skulle ha idrott egenligen men blev lite strul. Så typ halva klassen hade ingen lektion.. Så jag stressade helt i onödan på morgonen ! Men nu har vi vård och omsrog. Fast väntar på att våran lärare ska komma tillbaka :) Och idag har vi den hära roliga dagen med 4 timmars lektion med vården :)
Efter skolan ska jag möta upp syster Alex och mio. Så ska vi åka till Sävja och fira söta lill Prinsen Casper som fyller hela 6 år idag :D helt underbart söt han är. Och så stor han ska bli :) kommer bli super kul. Plus att idag har jag och Casper varit gifta i 5 år ;)


Rensning!

Ska plugga lite nu, sen ta mig ork att rensa alla bilder :) har en hel del att rensa.. Men innan jag börjar med något ska jag plocka undan lite här hemma :) städa lite lagom till Patrik kommer hem :) gud så jag saknar honom!
Men hoppas allt är bra med er alla? :)
Jag och mamma sitter och kollar lite på tv och tar det bara lungt. Kanske ska sätta på någon film ? ;)

En helt vanlig dag!

hejsan! Idag hade jag egenligen sov morgon till elba ungefär. För på onsdagar börjar jag ett. Men jag Robin och Isabel har gjort grupparbete så ja va i skolan nio på morgonen :) men nu är vi klara med de så nu ska man plugga på de och ha redovisning på fredag :) sen så kom min älskling förbi till skolan. Och de kändes riktigt skönt att få träffa honom. :) sen åkte vi alla fyra till hemköp för att köpa hemköps sallad. Sedan körde Patrik tillbaka oss till skolan och sen åkte han hem. :( och på svenskan titta vi på någon film med. Så idag har jag haft en lugn dag.
Och de har jag verkligen behövt. För man kan väl säga att jag är super lycklig...men ändå väldigt olycklig just nu. Så jag har de ganska jobbit :( och jag hoppas att de löser sig snart!
Men nu ska jag börja med maten och sedan bara ligga i soffan och kolla tv :) plugga lite med tror ja :)
HejDå alla vänner!

Fick denna vackra ros igår av Patrik! <3

Sniiiiig!!!


Midnatt!

Nu är jag hemma efter att jag varit hos min syster och hennes familj i Tierp :) blev bjuden på mat och så :) nu ska jag laga mat låda till Patrik. Sen fixa lite med läxor och duscha. Sedan sova :) hörs sen ! :)


skoltrött, javisst!

Är grymt trött. somnar snart ! har vård och omsorg och jag tycker inte att denna lektion är så kul just nu ! men om typ en timma så slutar ja :D får se vad som händer då. typ sova hela dagen ja tack! usch, men jag hoppas att alla som ska fira denna dag får de underbart.!!! själv så kommer jag inte träffa patrik något alls idag. Så får vi se hur den här dagen blir :) kanske ska vara med isabel men får se :) byebye!


Bussen...

Sitter på bussen nu och är på väg till underbara Tierp för ännu en skoldag. Och de SUGER! Men men vad gör man inte för att bli brandman :)
Idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i 1 år :) helt underbart och tiden har gått så fort :)
Jag älskar dig Patrik, du är den ända som någonsin kommer ha nyckeln till mitt hjärta !


Telefon blogg!

De är såhär att jag bloggar i den nya blogg appen i mobilen. Men en sak som nu suger med denna, är att folk inte kan kommentera de inlägg jag lägger upp med mobilen. Och jag har nu blivit väldigt irriterad över detta kan jag säga !


Wallander

Wallander på tv :) så mysigt att bara sitta i soffan tillsammans med den man älskar ! :) och imorgon är det ett år sen jag och Patrik vart tillsammans. :) tyvärr så kommer vi inte träffas så mycket för ja har skola och han jobbar eftermiddag :( men vi får en stund på morgonen och natten :) Gud vilket underbart år vi haft tillsammans ! Jag älskar dig Patrik ! <3


Jäger kväll!

Tyvärr så gick de inte så bra för österby igår :( men iallafall så åkte vi hem sen. Vart lite strul och så eller vad man ska kalla de innan vi åkte dit men de gör inget :) hehe jaja iallafall så när vi kom hem slängde vi i oss mat och väntade på att mamma skulle hämta oss för att sedan köra oss till Tomas och Linn. Var där och kollad på film och små drack :) riktig kul!
Nu tittar jag och Patrik på las vegas och äter lite gott :)


Heby nästa !

Nu sitter jag i Heby och ska kolla på när Patrik och dom ska spela match. :) innan va ja ju och kolla i Tierp men de gick inte så bra för Kusse Ted "/ tyvärr. Men bättre lycka nästa gång :) men nu hejar vi på österby ;)


BAKFULL!

Inte jag, men jag tror, eller ja vet att en del kan vara de idag ;) höhö. Men iallafall så var de super kul igår på trasans fest :) roligt att träffa vissa av de gamla vännerna med :) guuud så jag saknar skyttorp !!! Känns skumt att säga de men de var fan bäst att bo där med alla underbara vänner ! :)
Idag blir de nog för den mesta delen till att kolla på match :) nu är vi på väg till Tierp för att kolla på när min kusin möter Tierp soporna ;) sen blir de Heby och kolla när älskling möter dom soporna ;) hihi. !


elsiiintoooooo!

Hahahah robin sitter och sjunger så fint på våran samhälls lektion :) medans isabel sitter och skriver om vårat sniiigga gäng. Och jag pluggade ett tag men gav upp och hamnade här ;) höhö. nej men ska faktiskt svara klart på frågorna och sedan börja med våran grupp uppgift ! :D
Elin, Robin Och Isabel är bäst! <3

I am sexy and I know it!

Okej, jag är inte fjortis! Jag har bara fått världens bästa självförtroende. Och jag hjälper även andra till att få ett bättre självförtroende. Och så vill jag bara säga att jag faktiskt inte tar åt mig om någon kallar mig något. PGA att jag faktiskt blivit så mycket bättre. Och att jag nu börjat förstå att de som gnäller över mig saknar något jag har, som dom då också vill ha.

Kom igen alla Personer som jämt är nere för deras utseende, beteende eller annat som gör att man mår dåligt och hatar sig själv. DET ÄR BARA DU SOM KAN ÄNDRA DIG! Ta chansen och gör det direkt. För du kommer må så mycket bättre! :)
tack för mig :D


plugg plugg och ännu mera plugg!

Just nu sitter jag helt ensam hos min underbara pojkvän. Han är på jobbet :) Och själv kollar jag på barnprogram och försöker plugga. MEN... de är sjukt tråkigt och ensamt :( önskar att Patrik kunde komma hem ja ! Men vid halv tolv i natt kanske han kommer hem och lägger sig brevid mig i sängen :D Och de längtar ja till! :)
Hur mår ni annars då ? :) funderar på att ha en fråge stund. Men nu när ja inte har bloggat så har jag förlorat en del av mina läsare :( men ja hoppas alla kommer tillbaka och många flera nu ! :) nu när man är tillbaka framför datorn och tid med mobilen ;)
 Men nu ska jag göra mina läxor :D jiiiiipiie !


Bättringsväg...

Som ni kanske sett har jag legat på sjukhus i måndags. Och sen har jag typ varit hemma och sovit hela tiden. Jag har i 6 år haft problem med magen, och ingen läkare har kommit på vad de är. Och just nu har dom inte kommit fram till något heller. Men de tas prover och massor. Så snart hoppas jag att jag får veta felet ! :) så man kan göra något åt saken sen.
Men nu ska jag och mamma kolla efter någon mat och så :)


Tiden går för sakta !

Hejsan. I helgen har tiden bara rusat iväg. Men just nu när man inte orkar vänta så går den för sakta ! :(
Just nu ligger jag på sjukhuset och väntar på prov svar. Och på att få träffa en läkare med. Har tagit sjukt lång tid nu :( hoppas att de händer något snart.


Helt as skön helg ! :)

Fredag : jag och Isabel gick till Patriks jobb för att vänta tills han sluta. Sen åkte vi till österby och hyrde kärra för att ta hem skotern som stått hos Roberts föräldrar :) men nu är den här. Stressade en hel del. Och jag köpte en pulka ;) hihi, sen åkte vi tre ut och åkte skoter med pulka :) åkte till örbyhus. För att sen åka pulka i backe. Men mina och Isabels fötter frös till is. Så vi åkte hem direkt ;) men de var super kul :) sen på lördagen tog jag och Isabel de lungt. Patrik va på jobbet ;) sen så när han slutade så åkte vi alla till Björklinge på hans match :) och självklart vann dom :D eftersom jag och Isabel heja så mycket :) hehe. Sen blev de ut med skotern, men de gick ju som de gick :( soppa torsk mitt ute i ingenstans :P men vi alla tog hos hem efter ett tag. Plus skotern. Och verkligen ett stort tack till grannen Robert som körde mig och Isabel en bit på vägen. För usch så slut man var. Och så kallt de va :( men nu ska jag fixa lite :) snart skriver ja om vad som hänt idag med :D byebye ! :)


Data salen!

Just nu sitter man i datasalen i skolan och skriver argumentationer! Och det är inte det roligaste direkt ''/ men de går framåt... fast just nu kommer jag inte på något och måste ha hjälp men Pia är en väldigt upptagen kvinna -.- men snart så är denna lektion slut och skoldag :D Och lilla Isabel ska ju följa med mig hem i helgen :) kommer kanske inte ha så mycket tid till bloggandet då, men ska försöka :) men vi ska iallafall ta en hel del kort och även åka med Patrik och han lag på match i lilla björklinge imorgon :) hoppas att de kommer gå bra :) men nu ska ja göra något vettigt så de syns att jag gjort något på denna lektion ;) ha de gött! :)

POKER !

Idag så följde lilla Isabel med mig hem till Patrik :) satt och spelade poker medans han lagade mat ;) har nu även bestämt att hon ska komma imorgon och stanna över helgen :D
Egentligen skulle min lille syster Emelie komma. Så jag har förberett en massa. Så säger hon att hon blivit magsjuk :( hmm. Men Isabel sa att hon jätte gärna ville komma. :) så denna helg kommer då bli suuuuuper :D ska ta en hel del kort med ;) höhö. Men nu ska lilla jag sova för att imorgon är de skola. Sen helg :D !!! Pöss <3


Plugg och en hel del prov!

Just nu sitter jag i österby och små kollar lite när Patrik har träning. Sitter även och pluggar inför imorgon då man har prov och glosor "/ usch. Och nästa vecka blir de två till prov :( mycket att göra och liten tid att hinna allt på. Men så fort de är gjort så är de över :) så jag är glad ändå. Men jag kan säga att denna dag har varit en av mina värsta.
För mycket känslor på en gång. Så jag har inte stått ut av det. :( men jag hoppas att allt bara ska lösa sig så de blir bra igen. ! Nu ska jag plugga :) hörs sen ;D


Usch !

Så mycket hat i en sån liten kropp!
Så mycket oro i en sån liten kropp!
Och allt för en person.
Hur ska det sluta?


RSS 2.0